1 Decembrie 2011 publicat în Social 9 share-uri

Rezultatele studiului global de la Durex - lansat pentru a marca Ziua Mondiala de lupta anti SIDA - au aratat ca 68% dintre femei si 64% dintre barbati spun ca au nevoie de mai multe informatii despre HIV/SIDA. Ziua mondiala anti SIDA este 1 decembrie.

„Este extrem de ingrijorator sa descoperim cat de multi romani activi sexual isi pun sanatatea lor si a partenerului in pericol. Rezultatele studiului ne evidentiaza cat de importanta este misiunea noastra de informare si educare pentru viitor”, a spus Alina Lungulescu – Marketing Director Reckitt Benckiser Balkans.

Mai mult de 29.000 de oameni din 36 de tari au luat parte la studiul Durex, realizat online si prin interviuri fata-in-fata de catre Harris Interactive. Studiul a fost realizat de Durex, brandul de prezervative numarul 1 la nivel mondial, care deruleaza o serie de proiecte de educare si promovare pentru a incuraja o viata sexuala de calitate si mai sigura.

Rezultatele s-au obtinut in urma unui chestionar online in 35 de tari si a interviurilor fata-in-fata, in Nigeria si a fost realizat de Harris Interactive. Numarul total de adulti care au raspuns intrebarilor a fost de 29.003 (adulti cu varsta peste 18 ani), din 36 de tari, intre 6 Septemebrie si 3 Octombrie 2011.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Principiile de bază ale mașinii CNC

Romanii au raspuns studiului Durex intr-un numar de 507 persoane. Datele au fost ponderate acolo unde a fost necesar, pentru a fi reprezentative pentru totalul populatiei sau totalul utilizatorilor online.

Cele 36 de tari participante in cadrul studiului au fost: Australia, Austria, Canada, China, Columbia, Croatia, Cehia, Franta, Germania, Grecia, Hong Kong, Ungaria, India, Indonezia, Irlanda, Italia, Japonia, Malaezia, Mexic, Olanda, Noua Zeelanda, Nigeria, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, Singapore, Africa de Sud, Coreea de Sud, Spania, Elvetia, Taiwan, Tailanda, Turcia, Marea Britanie si Statele Unite ale Americii.

Pentru mai multe informatii vizitati: www.durex.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri