Gigi Becali ocupa primul loc in clasamentul general; prima vedeta din top 10 celebritati feminine din Romania este Oana Zavoranu

MediaTRUST Romania, furnizor de servicii de monitorizare, prezinta primul top al celor mai populare vedete din mass-media locala in functie de numarul de aparitii in mass-media, in noiembrie 2011:

Top 10 celebritati de sex masculin

Topul primelor 10 celebritati de sex masculin din Romania dupa numarul de aparitii in mass-media este dominat de personalitati din lumea sportului, cu o singura exceptie - Smiley, cantaret roman si membru al juriului la unul dintre cele mai noi show-uri de televiziune - Vocea Romaniei. Smiley ocupa locul sase in acest top, cu 86 de aparitii. El are o relatie cu Laura Cosoi, o actrita romanca, care este prezenta, de asemenea, in topul celor mai populare celebritati locale, cu 40 de aparitii.

Vedetele din lumea sportului care se afla in acest top sunt prezente in media datorita unor articole in care sunt discutate rezultatele lor ca si jucatori/antrenori, datorita meciurilor jucate sau anumitor comentarii facute la adresa lor.

Gigi Becali, patronul echipei de fotbal Steaua Bucuresti, este prima celebritate din top, cu 385 de aparitii in noiembrie. Motivele pentru care Becali a fost atat de prezent in media sunt legate de articolele in care acesta isi exprima sentimentele de dezamagire pe care le are referitoare la relatia dintre Daniela Crudu si Mihai Costea, unul dintre jucatorii Steaua Bucuresti, si cele legate de evolutia echipei de fotbal pe care o detine, Steaua.

Acesta este urmat in top de Razvan Lucescu (156 aparitii in mass-media), care este antrenorul echipei de fotbal Rapid Bucuresti, echipa detinuta de un om de afaceri influent, George Copos. El este mentionat in mass-media prin prisma meciurilor disputate de Rapid cu Legia Varsovia si Hapoel Tel-Aviv, dar si in materiale care fac referire la evolutia Rapid in campionatul intern. Victor Piturca (150 aparitii), ocupa locul al treilea, si este antrenorul echipei de fotbal nationale.

Top 10 celebritati de sex feminin

Topul primelor 10 celebritati de sex feminin din Romania provin, in principal, din lumea showbiz-ului. Oana Zavoranu, care ocupa primul loc, a jucat un rol negativ intr-o telenovela romaneasca, a prezentat o emisiune TV si a fost casatorita cu Pepe, un cunoscut cantaret local.

Ea a strans 70 de aparitii in mass-media, luna trecuta, iar articolele in care este mentionata fac referire la certurile continue cu mama sa. Andreea Marin, care ocupa al doilea rand, are 66 de aparitii. Marin a prezentat, de asemenea, o emisiune TV faimoasa, care a fost transmisa timp de opt ani de zile. Ea va debuta in cariera de actrita in curand - acesta a fost principalul subiect datorita caruia a fost mediatizata luna trecuta.

Bianca Dragusanu si Daniela Crudu, care ocupa locurile 3 si 4, cu 64 si, respectiv, 63 de aparitii in mass-media, sunt asistentele lui Capatos la emisiunea Un show pacatos, de pe Antena 1. Bianca a devenit celebra dupa ce a inceput o relatie faimosul designer de moda Catalin Botezatu. In ultima luna, tot „Bote” este cel datorita caruia s-a scris despre Bianca in mare parte – articolele in care a aparut aceasta se refera la certurile dintre ea si designer.

Mihaela Radulescu, si ea o fosta gazda a unui show TV numit Duminica in Familie, care a fost difuzat timp de sapte ani, este prezenta in top 10 celebritati feminine din Romania dupa numarul de aparitii in mass-media, pe locul al cincilea, cu 52 de aparitii.

Celebritati pe coperte

Primele 10 vedete de sex masculin si primele 10 celebritati feminine din Romania dupa numarul de aparitii in mass-media au si cel mai mare numar de aparitii pe copertile publicatiilor locale (mai ales pe ale tabloidelor, pe cele generale si in ziarele sportive).

Raportul despre cele mai populare vedete in media romaneasca

Raportul mediaTRUST analizeaza gradul de popularitate al celebritatilor romanesti, pe baza expunerii lor in presa. Cercetarea ofera, de asemenea, date privind valoarea echivalenta de publicitate a fiecarei celebritati din presa. Analiza a luat in considerare peste 400 de publicatii tiparite (centrale si locale) care au aparut intre 1 noiembrie si 30 noiembrie 2011, monitorizate de mediaTRUST.
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri