1 Decembrie 2011 publicat în Social 9 share-uri

Rezultatele studiului global de la Durex - lansat pentru a marca Ziua Mondiala de lupta anti SIDA - au aratat ca 68% dintre femei si 64% dintre barbati spun ca au nevoie de mai multe informatii despre HIV/SIDA. Ziua mondiala anti SIDA este 1 decembrie.

Lipsa de cunostinte legate de HIV si SIDA reprezinta un risc ridicat pentru romanii activi sexual, demonstreaza un studiu recent.

Rezultatele studiului global de la Durex – lansat pentru a marca Ziua Mondiala de lupta anti SIDA – au aratat ca 68% dintre femei si 64% dintre barbati spun ca au nevoie de mai multe informatii despre HIV/SIDA. Ziua mondiala anti SIDA este 1 decembrie.

Aceasta lipsa de cunostinte este cu atat mai ingrijoaratoare cu cat din ce in ce mai multi romani se expun riscului inca de la inceputul vietii sexuale. Aproape 6 din 10 romani (56%), barbati si femei, nu au folosit nicio metoda de protectie impotriva bolilor cu transmitere sexuala atunci cand si-au pierdut virginitatea.

Femeile au afirmat intr-un procent mai mare (46%) ca se aflau intr-o relatie stabila atunci cand au avut primul contact sexual, spre deosebire de barbati (24%).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Principiile de bază ale mașinii CNC

35% dintre barbatii romani si-au pierdut virginitatea intr-o relatie de moment

Un numar aproape dublu de barbati (35%) fata de femei (19%) au afirmat ca si-au pierdut virginitatea intr-o relatie de moment. Cei mai multi dintre cei care nu au utilizat nicio metoda de protectie (48%) au afirmat ca s-au expus riscului datorita increderii pe care o aveau in partenerul lor sexual. Totusi 38% dintre cei aflati intr-o relatie admit ca nu sunt siguri ca partenerii lor nu au fost niciodata purtatorii unei astfel de boli.

Barbatii romani au in medie 17 partenere sexuale, iar romancele 6 parteneri

Unul din cei 10 care si-au asumat riscul, spun ca a fost o greseala si ca ulterior au regretat acest lucru. Barbatii romani afirma ca de cand si-au inceput viata sexuala si pana in momentul de fata au avut, in medie, 17 partenere diferite. Aceasta medie este egala cu cea a englezilor sau nemtilor si mai mare decat cea a barbatilor rusi (15) sau olandezi (12). In schimb romancele spun ca au avut in medie 6 parteneri.

Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

21% dintre barbati si-au inselat partenera

Mai mult de unul din cinci barbati (21%) si 12% dintre femeile care se afla intr-o relatie stabila admit ca si-au inselat partenerul.

Cea mai mare proportie a barbatilor care si-au inselat partenera au relatii ocazionale (16%) in timp ce 6% din barbatii activi sexual din Romania spun ca au in aceeasi perioada de timp relatii sexuale cu 3 sau mai multe partenere.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri