M-am saturat sa fiu saraca! M-am saturat sa cersesc, bani, mila, iubire, frumusete, bunastare, incredere, vointa, m-am saturat sa cer orice, de la oricine din jurul meu si de la mine sa nu vina nimic! M-am saturat sa dau vina pe ceilalti, m-am saturat sa le mai cer ceva, atata vreme cat eu stau cu mainile in san si astept sa pice para malaiata. Si nici cu 5 legi gravitationale nu va pica, daca nu o voi culege eu singura cu mana mea, pentru ca este tangibila.

Exact ca si medicul care, obligat fiind de familie sa urmeze medicina, se sinucide in momentul in care realizeaza ca nu are nici un gram de inclinatie, nici o placere in meserie si mai mult, este un criminal, datorita greselilor facute, de malpraxis. Si cu riscul de a parea ca imprastii psihologie motivationala ieftina, nu fac decat sa impartasesc sentimentul de saturatie pentru o stare existenta in fiecare dintre noi si niciodata ascultata, aplicata, de frica, de panica, de comoditate sau de neincredere.

Nu v-ati saturat sa fiti multime? Nu v-ati saturat sa fiti turma? Nu v-ati dorit niciodata sa fiti lideri? Ati vrut intotdeauna sa fiti condusi, fara a avea dreptul de a alege, in adevaratul sens al cuvantului si nu cu un liber arbitru ingradit?

Macar odata in viata am avut curajul sa pun mana pe inima, sa stau eu cu mine, singura si obiectiva, detasata si extrem de rationala si sa recunosc faptul ca M-am saturat sa fiu saraca! Si daca exista cineva care sa simta acelasi lucru, care sa vrea sa schimbe ceva, il invit sa faca acelasi exercitiu de recunoastere si de descatusare, pentru a primi binecuvantarea libertatii si a increderii, a vointei, divinitatii si ambitiei".

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Un articol de Alexandra Popovici


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri