M-am saturat sa fiu saraca! M-am saturat sa cersesc, bani, mila, iubire, frumusete, bunastare, incredere, vointa, m-am saturat sa cer orice, de la oricine din jurul meu si de la mine sa nu vina nimic! M-am saturat sa dau vina pe ceilalti, m-am saturat sa le mai cer ceva, atata vreme cat eu stau cu mainile in san si astept sa pice para malaiata. Si nici cu 5 legi gravitationale nu va pica, daca nu o voi culege eu singura cu mana mea, pentru ca este tangibila.

Motto: Comisia pentru Egalitatea de Sanse si Drepturile Femeii, apartinand PE, s-a intrunit pentru a discuta despre “Cum le afecteaza saracia pe femeile din UE”. Concluziile au fost dure: una din 5 femei din Europa traieste in saracie.

Potrivit expertilor prezenti la audiere, femeile din Uniunea Europeana castiga in medie cu 20% mai putin decat barbatii, pentru aceeasi munca, de aici rezultand si pensii mai mici pentru femei, cu efecte nefaste: 35% dintre femeile cu varsta peste 65 de ani din UE traiesc in saracie, barbatii de aceeasi varsta avand acelasi risc in proportie de 16%. (Sursa 9am.ro)

De asemenea, comparativ cu barbatii, femeile sunt de patru ori mai frecvent angajate cu norma partiala, au contracte pe durata determinata sau sunt nevoite sa lucreze fara contract. Totodata, riscul de a nu-si gasi loc de munca este mai mare in randul femeilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Alimentația copiilor, ca un parc de distracții – sfaturile prof. univ. Răzvan Cherecheș

Mai jos, despre drama de a fi "saraca", despre cum o femeie incearca sa se autoimpulsioneze, pentru a depasi momentele grele.

"Nu mai vreau sa gasesc alti tapi ispasitori, m-am saturat sa tot aman deciziile importante si sa le las in voia sortii! Nu mai pot sa mai traiesc gasind scuze, inventand motive sau dand argumente nejustificate. De cand ne nastem, avem tendinta sa asteptam, sa speram si sa vrem ca altcineva sa ne gaseasca solutii. Nu facem decat sa insiruim dorintele, sa le punem bine intr-un colt al mintii si sa stam in expectativa. M-am saturat sa spun ca voi face cutare sau cutare lucru cand voi fi mare.

Ei bine, nu! Chiar in acest moment voi face tot posibilul pentru a-mi pune in aplicare planurile, gandite, studiate si niciodata concretizate! M-am saturat sa fiu saraca pentru ca este mai simplu sa arati cu degetul catre cel care are si poate munceste de dimineata pana seara, fara intrerupere, timp in care eu stau linistita in fotoliul meu, ascultand muzica mea preferata, sau doar privind televizorul, limitandu-ma la a visa si a spera.

Nu mai vreau sa aman nici o decizie. Nu mai pot sa mai astept nici macar o secunda, pentru ca stiu ca ma mint pe mine si asta este lucrul cel mai grav. Ca daca ii minti pe ceilalti, mai e cum mai e, insa in momentul in care nu esti sincer cu tine, s-a terminat totul, nu mai poti avea incredere in tine si nici un gram de respect. Mincinosii patologici au ajuns atat de departe incat se mint cu nerusinare si nici macar nu au bunul simt sau sinceritarea s-o recunoasca.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri