Uitati de barbatii de ieri, "Neosexualul" este noua formula a virilitatii! Neosexualul "este un James Bond cu simt al umorului, este un sensibil si un tip sportiv in acelasi timp".

Iata o trecere catre un model de personalitate masculina care imbina caracteristicile unui “bloke”, cu cele ale unu "snag": "Neosexualul". Un exemplu potrivit pentru aceasta tipologie ar fi George Clooney, nu? El este considerat barbatul ideal de catre milioane de femei din intreaga lume.

Nu ne putem pronunta pentru moment cu privire la preferinta pentru un anume tip de frizura a barbii, dar exista prime indicii care arata ca neosexualii prefera "barbisonul".

"De ce sunt barbatii si nu femeile cei care au trecut , intr-un timp atat de scurt prin atat de multe transformari? Or mutatiile coportamentale ale femeilor sunt mult mai subtile? Daca da, care ar fi echivalentul feminin pentru snag?", se intreaba in incheiere demograful australian, Bernard Salt, al carui articol pe aceasta tema,a facut inconjurul lumii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine!

Urmariti teoriile lui Bernard Salt si prin intermediul paginii sale de Twitter. Veti descoperi subiecte foarte interesante pe care le abordeaza in presa din intreaga lume.

Resurse pe aceeasi tema: What do women want in a man? A neosexual

Blokes, snags, metros mutate into neosexual

Formule di virilità

Foto 1: Shutterstock

Foto 2: Istolthetv

Foto 3: Wikimedia

Foto front, main si art foto 5: Efloch

Un articol de Iulia Sima (articolul despre teoria lui Salt a fost initial abordat intr-un articol publicat de catre 9am.ro)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri