27 Noiembrie 2013 publicat în Social 125 share-uri

Provocarea GARBO: Eu, femeia de astazi. Eu. Cum erau visurile mele in trecut? Ce am devenit? Ce am realizat? Cate am invatat pana acum si cate mai sunt de invatat? Ne intoarcem cu mintea si sufletul in trecut...

Ti-as spune, draga mea, un singur lucru intr-o mie de feluri, si-apoi te-as mangaia pe crestet si ti-as aminti sa te opresti, sa inspiri, sa asculti mesajul venit din inima ta. Sa stii ca acolo e “acasa”, ca acolo e tot ce ai nevoie, ca fericirea exista, tot acolo, si asteapta cu infrigurare sa o recunosti. Ti-as spune ca lumea aceasta mare e atat de mica, si ca e la dispozitia ta, ti-as spune sa strigi doar Universului plina de viata si entuziasm „Eu asta voi face!!”, si apoi sa astepti sa vezi cum el iti va indeplini dorinta.

Ti-as spune ca viata ta depinde de increderea pe care tu o ai in tine si in ea, ca stima ta de sine e ceva ce numai tu decizi sa iti acorzi, si nu e decisa de cei din jurul tau pentru tine. Ti-as spune ca atunci cand vei incepe sa traiesti din inima, sa traiesti fiind tu, fara masti si roluri, sa traiesti viata in autencitate si integritate fata de tine insati, tot ceea ce ti se va intampla va parea un miracol pentru cei din jur care nu inteleg. Dar ca tu vei sti ca e singurul mod in care ai putea sa traiesti.

Ti-as spune ca nu esti niciodata singura, mai ales in momentele in care simti ca esti singurul om de pe pamant. Ti-as spune toate acestea, si mult mai multe, pana as ajunge la o mie si una de lucruri, spuse de o mie si una de ori. Dar in final, mi-as dori sa stii ca cel mai valoros lucru pe care il poti face in aceasta viata e sa o traiesti! In fiecare clipa, cu fiecare suflare, sa o traiesti fiind TU, autentica, reala, libera de limitarile impuse asupra ta de catre cei din jur, libera de toate custile construite pentru tine de catre societate.

Sa traiesti azi fiind convinsa ca maine va fi o zi mai buna, pentru ca pana maine vei fi crescut si tu inca putin, cu siguranta suficient incat sa fii pregatita pentru tot ceea ce maine va aduce in calea ta. Sa traiesti azi cu convingerea ca viata ta depinde de tine, ca tu esti responsabila de modul in care se croieste, ca tu esti pictorita panzei tale, nu altcineva. Convingerea ca ceea ce face diferenta nu e ceea ce se intampla, ci ochelarii prin care privesti acea experienta.

Ca treaba ta nu e sa critici, sa judeci, sa te plangi si sa gasesti vinovati pentru ceea ce nu merge, pentru ca asta iti va lua toata energia de a trai frumos, toata puterea de a picta colorat, toata iubirea pe care o ai de dat. In schimb, treaba ta e sa crezi ca meriti o viata magica, si sa a incredere ca ea e gata pregatita pentru tine, daca ii dai voie sa te surprinda. Treaba ta e sa crezi, si sa te bucuri cu tot sufletul de orice detaliu sublim al vietii, pentru ca... pentru ca bucuria e cel mai frumos cadou pe care poti sa i-l faci lui Dumnezeu ca multumire pentru ca te-a creat.

Ti-as spune, draga mea, o mie si una de lucruri...

Te iubesc mereu,
Iunia, cea putin mai mare.
 

Cititi si scrisoarea pe care a scris-o Oana Trifu Bulzan, project manager la Garbo.ro: Scrisoare catre mine

Scrisoare catre mine: Actrita Mihaela Dragan in dialog cu Mihaela, cea din trecut

Scrisoare catre mine: 'Ai nevoie de haos in suflet ca sa dai nastere unei stele dansatoare'

Si de asemenea, asteptam propriile meditatii si fotografii cu voi in trecut si in prezent pe adresa redactiei redactie_garbo@garbo.ro; Mai multe detalii in Dosarul Garbo - Scrisoare catre mine

 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri