8 Noiembrie 2013 publicat în Cultura 27 share-uri

Am in minte de ceva vreme ideea de a realiza un material despre noi ca femei, in prezent puse fata in fata cu noi, adolescentele si visurile noastre de atunci.

As vrea sa imi spui cum te-ai schimbat, daca te-ai schimbat mult, cum iti traiesti prezentul si cum te raportezi acum la temerile sau intrebarile de atunci. ” Asa s-a nascut acest dosar Garbo in care vom strange meditatii si scrisori despre noi insine.

Sa te intorci in timp, nu este o incercare usoara pentru suflet. Este provocarea de a te privi pe tine insati detasat. Tu, fata din trecut. Este provocarea de a te goli de emotiile intense ale acelui prezent, pentru a trai cu mai mare intensitate acest acum, poate…

Iulia,

„Ai nevoie de haos in suflet ca sa dai nastere unei stele dansatoare” - Friedrich Nietzche

Sepia, trecut… O fata cu fusta lunga si cu o bluza pe care si-a facut-o chiar ea sta dezinvolt la poza, in atmosfera haotica a unei camere de camin. Ce pacat ca in spate nu se vad si portretele multe pe care le facea intr-o frenezie, colegelor de camera. Si nici in spatele zambetului nu se vedeau multele lacrimi care se confundau mereu cu peisajul de la malul marii ce adesea descanta acea tristete profunda.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Ghid pentru alegerea mobilierului interior Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Viata avea atunci alt ritm: marea, vantul marin, desenatul, lecturile nesfarsite in camerele linistite ale bibliotecii si lacrimi multe care uneori se transformau in poezii suprarealiste, haikuuri* sau desene pe care le impartea cu cele mai bune prietene.

“nu ne vedem azi…
ma vor cauta in vant,
mainile tale.”
(haiku scris in Perioada sepia - probabil in 2005)

Nesiguranta zilelor, iubirea ca o rana, saracia, prietenia, intrebarile, dar de foarte multe ori si zambetele detasate de griji mature erau realitatea vietii de zi cu zi a adolescentei petrecute in orasul de la malul marii.

desen realizat in "Perioada sepia" - 2003-2005... JuliS


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri