Dacă v-ați plictisit de regimul alimentar, probabil nu îl veți respecta. Iată câteva sfaturi care să vă ajute să învingeți plictiseala unui regim alimentar.

Adăugați mai multe condimente în mâncare.

Mi se pare că unele persoane nici măcar nu încearcă să își facă mâncarea interesantă atunci când sunt la dietă. Este aproape ca și cum ar încerca să se pedepsească – și că ar fi ‘rău’ să se bucure de fapt de o porție gustoasă de mâncare. Mâncatul ar trebui să fie o plăcere, nu o pedeapsă – și puteți adăuga multă savoare alimentelor cu condimente, precum ierburi, mirodenii, suc și zeamă de lămâie, usturoi sau câteva picături de vin sau oțet. Și nu uitați condimentele precum muștarul, salsa, sosul pentru friptură sau sosul de soia – trebuie doar să le utilizați cu atenție, pentru că unele conțin într-adevăr mai mult sodiu decât v-ați aștepta. Spanacul proaspăt gătit la aburi are gust bun – dar e mult mai gustos cu puțină ceapă roșie și câteva picături de oțet balsamic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Transformați rețetele preferate.

Plictiseala regimului alimentar poate apărea și atunci când nu consumați produsele preferate pentru că nu sunt foarte potrivite pentru dietă. Dar cu atâtea sfaturi de reinventare a rețetelor, ați putea – experimentând puțin – să vă satisfaceți pofta de alimentele preferate fără a întrerupe dieta. După ce ați perfectat rețeta, împărtășiți și faceți schimb cu prietenii – e uimitor ce rapid se poate construi o colecție de rețete sănătoase în acest mod. Cartea de bucate Herbalife Nutrition vine în ajutor cu 80 de rețete nutritive și aromate, pentru micul dejun, prânz, cină și gustări. 

Găsiți restaurante care se potrivesc planului vostru de mese.

Respectarea unui regim alimentar poate fi plictisitoare dacă sunteți convinși că nu vă veți putea niciodată bucura de o masă la restaurant. Dar nu există niciun motiv să evitați restaurantele (inclusiv cele cu livrare) când sunteți la dietă – trucul este de a le găsi pe cele care se potrivesc cu regimul dumneavoastră, nu pe cele care merg împotriva acestuia. Anumite bucătării – cea asiatică și cea mediteraneană, de exemplu – oferă legume potrivite pentru dietă și proteine slabe, ceea ce înseamnă că ar putea fi un loc bun pentru început. Și profitați de informațiile nutriționale disponibile online – multe restaurante afișează numărul de calorii – ceea ce poate fi foarte util atunci când planificați înainte ceea ce veți comanda.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Foto fr si main: By Alexandra Anschiz /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri