16 Februarie 2021 publicat în Psihologie 47 share-uri

Foarte des vin la cabinet persoane care se află în relații despre care nu mai știu ce să creadă...

- dacă are un viciu care vă deranjează - alcool, droguri, jocuri de noroc - un plan de terapie sau medicație, după caz, pentru o perioadă clar definită, prin care să se elibereze de viciu.

- dacă aveți probleme de comuncare, dacă considerați că vă lipsește iubirea, dragostea, sprijinul emoțional - un plan de psihoterapie de cuplu prin care să învățați cum să comunicați corect și eficient pentru a vă simți împliniți

Orice problemă ați avea, poate fi soluționată cu siguranță prin psihoterapie. Însă poate consta în următoarele situații:

- evaluarea problemelor cuplului și punerea în practică a unui plan de psihoterapie prin care ambii parteneri să își îmbunătățească modul de comunicare, să scape de viciile de procedură comportamentală sau adicții, ceea ce va duce la o mai bună înțelegere și sprijin reciproc

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Leagăn pentru toată copilăria Dacă un om îți face rău, iartă-l ca să nu fie doi oameni răi... Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

- ieșirea dintr-o relație toxică, în cazul în care partenerul/a nu dorește să își îmbunătățească comportamentele toxice prin psihoterapie sau prin orice altă metodă.

- recăpătarea stimei de sine și a tonusului psihic prin psihoterapie în condițiile în care ieșiți din relația toxică, pentru a putea crește șansele de a întâlni o nouă persoană

Nu uitați, pentru orice problema există o soluție. Trebuie doar să vă doriți să o depășiți. De unul/una singură sau împreună. Succes!

* Un articol de Constantin Cornea, psihoterapeut la Clinica Psievolution

Mai multe articole de acelasi autor: psihologconstantincornea.ro

Foto fr si main: De la fizkes /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri