13 Noiembrie 2014 publicat în Noutati 2 share-uri

Upperself, centru de dezvoltare personala holistica, se lanseaza la initiativa unui coach roman, Doina Enache, care ofera servicii de consiliere in dezvoltarea personala prin constientizarea de sine si potentarea evolutiei spirituale.

Upperself este ghid si partener pe drumul cunoasterii de sine, prin servicii de consiliere in autocunoastere (consiliere in dezvoltare personala, consiliere in situatii de criza, deblocarea chakrelor, accesarea vietilor anterioare, matricea energo-informationala, treptele succesului, traficul vietii si analizaprevizionala), ateliere arhetipale (“Conectarea si integrarea energiei copilului interior”, “Conectarea si integrarea energiei femeii interioare” (2 module), “Conectarea si integrarea energiei barbatului interior”, etc), armonie relationala( ateliere de alchimizare relationala, analiza compatibilitatii energiei de cuplu), analiza vocationalasi parenting, tabere de dezvoltare personala(“Intalnirea Reginelor – Integrarea arhetipurilor feminine: Mama, Iubita, Magiciana, Amazoana”).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Pentru mai multe informatii, varugam saaccesati: www.upperself.ro sau Facebook Upperself.

 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri