SOFIAMAN, cel mai mare producator de imbracaminte de noapte si de casa din Romania, relanseaza platforma de shopping online: www.magazinsofiaman.ro.

Comunicat de presa

SOFIAMAN, cel mai mare producator de imbracaminte de noapte si de casa din Romania, relanseaza platforma de shopping online: www.magazinsofiaman.ro.

Astfel, incepand cu aceasta luna, clientii SOFIAMAN din intreaga tara vor avea parte de o experienta de cumparaturi mai facila si intuitiva.

Pentru ca filozofia Sofiaman pune accentul pe calitate, confort, tendinte si inovatie, noul magazin online a fost conceput astfel incat sa asigure clientilor o experienta de cumparaturi placuta si rapida. Website-ul este interconectat cu retelele sociale si are un design minimalist, care pune accentul pe claritatea pozelor de produs pentru a oferi vizitatorilor online o imagine fidela a produselor. Articolele vestimentare sunt incluse in sectiuni usor de navigat care le permit clientilor o accesare extrem de simpla si eficienta.

Utilizatorii noii platforme pot achizitiona o gama variata de piese vestimentare ce cuprind atat articole de imbracaminte pentru femei, cat si pentru copii si barbati.

De asemenea, noile colectii de lenjerie intima LISCA si de pijamale si imbracaminte de casa SOFIAMAN vor fi disponibile pentru clientii online din acest sezon.

Toate preturile sunt exprimate in moneda locala, iar expedierea comenzilor este gratuita daca depaseste suma de 150 de lei.

Vezi mai multe imagini in galerie >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

Director STB: Angajații să vină azi la muncă. Dacă sunt trei zile consecutive în care angajatul nu e prezent la locul de munca, contractul poate fi desfăcut

22 Ianuarie 2022 - wall-street.ro

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri