12 Noiembrie 2014 publicat în Noutati 1 share-uri

Pe baza celor mai noi descoperiri legate de evolutia dermatitei atopice, Laboratoarele Dermatologice Bioderma lanseaza doua noi produse destinate prevenirii si tratarii dermatitei atopice.

Comunicat de presa

Laboratoarele Dermatologice Bioderma colaboreaza cu renumiti specialisti in atopie, in special cu Prof. Dr. Thomas Bieber, expert mondial in imunologie si alergologie. Dupa 5 ani de cercetari, Prof. Bieber descopera evolutia dermatitei atopice in trei faze, deschizând astfel noi posibilitati in tratarea acesteia, aratând in acelasi timp importanta majora a aplicarii unui emolient adaptat, inca din primele zile de viata ale bebelusului pentru a reduce evolutia si agravarea bolii.

Bazate pe cele mai recente descoperiri stiintifice, Laboratoarele Dermatologice BIODERMA au dezvoltat o noua generatie de emoliente dermo-restructurante care trateaza corespunzator toate cele 3 faze evolutive ale dermatitei atopice.

Brevetul Skin Barrier Therapy, prezent in ambele noi produse, reface biologic si durabil bariera cutanata sanatoasa. Acesta stimuleaza biologic sinteza de lipide si proteine din piele limitând adeziunea Stafilocolului Auriu, factor agravant in dermatita atopica.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Atoderm Preventive

Previne declansarea dermatitei atopice

Crema dermo-restructuranta nutritiva pentru pielea foarte uscata a sugarilor, bebelusilor si copiilor, consolideaza bariera cutanata, gratie brevetului Skin Barrier Therapy prevenind astfel agravarea uscaciunii si declansarea dermatitei atopice. Parfumul delicat, hipoalergenic si textura lejera care se absoarbe rapid in piele este o reala placere pentru bebe si pentru mami.

Pentru deplina siguranta a bebelusului tau, Atoderm Preventive este formulat in concordanta cu CARTA DE SIGURANTA DERMATOLOGICA BIODERMA, ce contine urmatoarele angajamente: siguranta, eficacitate, toleranta, monitorizare.

Atoderm Intensive

Actioneaza pe toate disfunctiile pielii cu dermatita atopica

Atoderm Intensive, este prima crema dermo-restructuranta emolienta si calmanta, care actioneaza biologic pe toate disfunctiile pielii atopice si pe consecintele acesteia. Atoderm Intensive reface biologic bariera cutanata si blocheaza adeziunea Stafilococului Auriu, gratie brevetului Skin Barrier Therapy. Calmeaza imediat inflamatia si pruritul, intârzie aparitia unei noi crize atopice si imbunatateste calitatea vietii pacientului si a intregii sale familii.

LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ

Textura de ultima generatie, ultra-grasa si nelipicioasa este rapid absorbita in piele, oferind o utilizare placuta. Toleranta este excelenta: nu contine parfum si conservanti.
Descarca de aici Ghidul pentru Super-mamici.

Pret recomandat in farmacii:

Atoderm Preventive 200 ml – 58 RON
Atoderm Intesive 75 ml – 33 RON
Atoderm Intesive 500 ml – 115 RON


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri