13 Noiembrie 2014 publicat în Noutati 2 share-uri

Upperself, centru de dezvoltare personala holistica, se lanseaza la initiativa unui coach roman, Doina Enache, care ofera servicii de consiliere in dezvoltarea personala prin constientizarea de sine si potentarea evolutiei spirituale.

Comunicat de presa

Upperself, centru de dezvoltare personala holistica, se lanseaza la initiativa unui coach roman, Doina Enache, care ofera servicii de consiliere in dezvoltarea personalaprin constientizarea de sine si potentarea evolutiei spirituale. Scopul final este acela ca, prin consiliere, fiecare sase descopere pe sine, sa preia controlul total al propriei vieti si propriilor decizii, sa se elibereze de dependente si atasamente toxice.

”Am lansat Upperself pentru ca am acumulat o cunoastere pe care o resimt ca pe o responsabilitate si ca pe o nevoie de a fi impartasita. Ne punem constant frane, constient sau nu, in calea propriei fericiri. Ne cream dependente si atasamente, ne ingradim singuri libertatea si punem toate acestea pe seama unor cauze externe. Rolul meu este de a-i face pe oameni sa devina autentici si sa isi asume viata”, a declarat Doina Enache, Holistic Development Coach Upperself.

Upperself ofera diverse servicii si terapii pe piata locala, de la consiliere in autocunoastere pentru situatii de criza, deblocarea chakrelor, accesarea vietilor anterioare, stabilirea matricei energo-informationala, dar si diverse ateliere arhetipale, de alchimizare relationala, de analiza a compatibilitatii energiei de cuplu. Pentru parinti, analiza vocationalasi consilierea din perspectiva energo-informationalaii va ajuta sa inteleaga mai bine nevoile copiilor lor si sa stabileasca o mai buna comunicare cu acestia.

Doina Enache, coach-ul in dezvoltare holistica isi propune sa ajute oamenii sa depaseasca momentele dificile in viata, prin mini-ateliere de meditatii ghidate care au loc saptamanal, in fiecare miercuri, sau prin intalniri de contemplatie pentru a vapune ordine in haosul alegerilor de fiecare zi.

Panala finalul anului, Upperself pregateste o serie de ateliere pentru cei care vor sa se descopere si sa acceseze raspunsuri despre ei insisi, astfel ca pe 29 si 30 noiembrie puteti participa la ” Reunirea Barbatului si Femeii Interioare”, pe 6-7 decembrie la primul modul ”Femeia Interioara”, pe 13 decembrie la atelierul ”Arhetipul Sabotorului Interior” iar pe 14 decembrie la ” Misiunea de Viata”.

Despre Upperself

 

Upperself este centrul de dezvoltare personala holistica ce ofera consiliere in actualizarea potentialului uman, energetic si informational. Datorita serviciilor oferite, de consiliere in dezvoltarea personalaprin constientizarea de sine si potentarea evolutiei spirituale, fiecare poate avea acces la sinele sau cel mai inalt pentru controlul total al propriei vieti si propriilor decizii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

Director STB: Angajații să vină azi la muncă. Dacă sunt trei zile consecutive în care angajatul nu e prezent la locul de munca, contractul poate fi desfăcut

22 Ianuarie 2022 - wall-street.ro

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri