25 Noiembrie 2011 publicat în Lifestyle 151 share-uri

Cu totii stim semnul zodiacal sub care ne-am nascut in functie de Soare. Insa stim ce animal totemic ne protejeaza in functie de influenta Lunii in data noastra de nastere?

Ciocanitoarea

Luna: 21 iunie – 21 iulie

Culoare: roz sau trandafiriu

Gardianul spiritului: Shawnodese (Coiotul)

Element: Apa

Sensibilitate – Protectie – Emotie

Cel mai protectiv animal totemic este Ciocanitoarea – ascultatorul desavarsit, empatic si intelegator. Ciocanitoarea stie cum sa se dedice complet oamenilor din jurul ei. Totusi, ea ne sfatuieste sa capatam o perspectiva emotionala si sa ne folosim intotdeauna mintea in locul inimii nesabuite.

Somonul

Luna: 22 iulie – 21 august

Culoare: rosu

Gardianul spiritului: Shawnodese (Coiotul)

Element: Foc

Intelepciune – Autocunoastere

Desi inoata impotriva curentului raului, somonul se va reintoarce intotdeauna in locul unde a fost creat, manat de determinare si instinct. Cei influentati de acest animal totemic ne invata, prin exemplu, sa ne ascultam intotdeauna instinctul si sentimentele, sa vedem viata ca pe o aventura, sa evoluam spiritual si sa nu ne dam niciodata batuti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Ursul brun

Luna: 22 august – 21 septembrie

Culoare: purpuriu

Gardianul spiritului: Shawnodese (Coiotul)

Element: Pamant

Paznicul Intelepciunii ascunse in subconstient

Ursul cauta mereu mierea, adica dulcele gust al adevarului de pe buzele oamenilor, iar apoi hiberneaza pentru a digera experientele prin care a trecut. Persoanele reprezentate de acest animal totemic ne invata ca daca exista un numar infinit de întrebari in viata, cu siguranta toate raspunsurile pe care cautam sa le aflam se afla in noi, in intelepciunea noastra.

Corbul


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri