25 Noiembrie 2011 publicat în Lifestyle 151 share-uri

Cu totii stim semnul zodiacal sub care ne-am nascut in functie de Soare. Insa stim ce animal totemic ne protejeaza in functie de influenta Lunii in data noastra de nastere?

Luna: 22 septembrie – 22 octombrie

Culoare: maro sau albastru

Gardianul spiritului: Mudjekeewis (Ursul Grizzly)

Element: Aer

Paznicul Sacrului

Acest animal totemic semnifica cunoasterea Binelui si a Raului. Corbul poate intelege lumea spirituala si cea fizica prin trecut, prezent si viitor. Corbul poate impleti lumina cu intunericul, scotand la iveala nu numai realitatea inconjuratoare, ci si realitatea interioara a fiintei umane.

Sarpele

Luna: 23 octombrie – 21 noiembrie

Culoare: portocaliu sau violet

Gardianul spiritului: Mudjekeewis (Ursul Grizzly)

Element: Apa

Intelepciune – Vindecare – Simbolul Eternitatii

Acest animal totemic simbolizeaza evolutia continua si transformarea, ciclul viata-moarte-renastere. Oamenii de acest tip sunt plini de energie, constienti de lumea din jurul lor si de faptul ca raul se poate transforma in bine, dar si dornici sa experimenteze mereu si mereu “noul”, lasand trecutul in urma.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Bufnita

Luna: 22 noiembrie – 21 decembrie

Culoare: negru sau auriu

Gardianul spiritului: Mudjekeewis (Ursul Grizzly)

Element: Foc

Magie – Intelepciune

Bufnita vaneaza noaptea. Nu numai ca vede foarte bine pe intuneric, dar are un auz ascutit si este extrem de silentioasa. Asa sunt si oamenii pe care ii reprezinta. Ca animal totemic, Bufnita este simbolul intelepciunii, deoarece vede lucruri pe care altii nu le pot distinge. Nimeni nu poate insela Bufnita, indiferent cat de mult s-ar stradui.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri