25 Noiembrie 2011 publicat în Lifestyle 151 share-uri

Cu totii stim semnul zodiacal sub care ne-am nascut in functie de Soare. Insa stim ce animal totemic ne protejeaza in functie de influenta Lunii in data noastra de nastere?

Soimul

Luna: 21 martie – 19 aprilie

Culoare: galben, galben-verzui

Gardianul spiritului: Wabun (Vulturul Auriu)

Element: Foc

Agilitate – Concentrare

Lideri innascuti, cei sub semnul acestui animal totemic isi pastreaza judecata clara si in cele mai grele situatii. Soimul nu pierde niciodata timpul si ia pozitie atunci cand trebuie. Este respectat pentru agilitatea si precizia cu care face lucrurile sa functioneze in orice situatie.

Castorul

Luna: 20 aprilie – 20 mai

Culoare: albastru sau galben

Gardianul spiritului: Wabun (Vulturul Auriu)

Element: Pamant

Arhitectul viselor

Castorul, acest animal totemic ce construieste neincetat, isi protejeaza familia cum poate mai bine, oferind in acelasi timp mai multe “portite” de scapare pentru cei care au diverse probleme. El ne invata ca trebuie intotdeauna sa avem grija de ceea ce iubim, ca trebuie sa luam atitudine atunci cand este nevoie si nu sa stam ascunsi in coltul nostru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Caprioara

Luna: 21 mai – 20 iunie

Culoare: alb si verde

Gardianul spiritului: Wabun (Vulturul Auriu)

Element: Aer

Inocenta – Blandete

Chiar daca este agil si mereu constient de ce se intampla in jurul lui, acest animal totemic are tendinta ca din cauza bunatatii si a blandetii sale, sa intre fara sa vrea in capcana celorlalti oameni. Daca isi pastreaza rationalitatea si nu gandeste cu inima, ramane mereu alert si constient de eventualele pericole.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri