25 Noiembrie 2011 publicat în Lifestyle 151 share-uri

Cu totii stim semnul zodiacal sub care ne-am nascut in functie de Soare. Insa stim ce animal totemic ne protejeaza in functie de influenta Lunii in data noastra de nastere?

Pentru fiecare luna a anului exista un animal totemic care ne influenteaza trasaturile de personalitate. Acest animal totemic ne este daruit de Mama Natura in functie de data nasterii si ne ajuta sa aflam mai multe despre caracteristicile ce le posedam.

Descopera ce animal totemic te protejeaza

Gasca

Luna: 22 decembrie – 19 ianuarie

Culoare: alb

Gardianul spiritului: Waboose (Bizonul Alb)

Element: Pamant

Determinare – Ingeniozitate

Ca animal totemic, gasca ne inzestreaza cu perseverenta si ambitie. Cei reprezentati de acest animal totemic isi vor indeplini telurile indiferent de obstacole ori de parerea celor din jur. Daca este ceva de rezolvat, cu siguranta gasca va reusi sa rezolve.

Vidra

Luna: 20 ianuarie – 18 februarie

Culoare: argintiu

Gardianul spiritului: Waboose (Bizonul Alb)

Element: Aer

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Bucurie – Energie feminina

Acest animal totemic ne aduce aminte ca orice este interesant atat timp cat este privit din unghiul potrivit. Vidra cauta continuu informatii, idei si concepte si este inzestrata cu inteligenta si imaginatie uimitoare. Desi metodele prin care actioneaza sunt un pic iesite din comun, au o eficienta demna de invidiat.

Lupul

Luna: 19 februarie – 20 martie

Culoare: albastru-verzui

Gardianul spiritului: Waboose (Bizonul Alb)

Element: Apa

Invatator – Deschizator de drumuri

Lupul este un pionier, un vizionar, ce ne impartaseste ideile si invataturile sale. Chiar daca ii place libertatea si se individualizeaza repede, acest animal totemic este familistul perfect. Cea mai mare placere a sa este de a se gandi la idei marete sub clar de luna.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri