Cadourile inspirate sunt întotdeauna o sursă de bună dispoziţie, atât pentru cel care oferă, cât şi pentru cel care primeşte. Dar cum se poate şti care sunt cele mai potrivite articole şi accesorii?

Un lucru este cert: cu bijuteriile personalizate nu se poate da niciodată greş, indiferent că este vorba despre sexul feminin sau cel masculin.

Bijuterii la comanda - originale şi de efect

Un set de bijuterii la comanda poate fi un cadou frumos şi practic pentru mămici, bunici, mătuşi sau chiar pentru doamnele profesoare. Aceste accesorii vor transmite cele mai sincere sentimente şi vor fi acele surprize care se vor remarca întotdeauna într-o mare de cadouri de serie, care mai de care mai banale.

Şi pentru că sunt mai multe astfel de bijuterii pe piaţă, se recomanda în special cinci accesorii care vor trezi bucuria şi recunoştinţa în fiecare sărbătorit:

  1. Brăţări personalizate cu nume: sunt o idee excelentă pentru a le transmite celor dragi iubirea şi ataşamentul. Pentru o bunică pot fi alese numele nepoţilor, iar pentru părinţi, o brăţară cu numele de familie poate fi un cadou impresionant. Aceste brăţări sunt realizate din materiale diferite, pot fi din argint, aur, sau cu şnururi de mărimi şi culori diferite.
  2. Coliere cu mesaje inspirationale: un astfel de colier este o ocazie deosebită de a le transmite sărbătoriţilor că sunt importanţi, dar şi de a-i motiva zi de zi în toate activităţile pe care le fac. Mesajele se gravează în plăcuţe de argint, aur sau inox şi pot fi unele care îndeamnă la pozitivitate, iubire, devotament, distracţie, în funcţie de personalitatea celor cărora li se oferă.
  3. Broşe cu numele sărbătoriţilor: doamnele şi domnişoarele vor purta cu mândrie aceste accesorii personalizate atât la birou, cât şi în oraş sau la diverse ocazii. Şi în cazul domnilor fashionisti se pot găsi modele care să fie integrate în ţinutele casual, spun cei de la Rubinul.ro. Broşele sunt realizate din diverse materiale şi mai pot fi personalizate, pe lângă nume, cu diverse simboluri specifice fiecărei persoane în parte (inimioare, săgeţi, steluţe) - în funcţie de fiecare magazin în parte.
  4. Cercei cu zodiac: zodia reflectă foarte bine personalitatea şi destinul fiecărui om. Sunt foarte multe persoane care sunt fascinate de acest domeniu, urmăresc zi de zi prezicerile astrale, fiind sigure că le influenţează întreaga zi. Pe lângă acestea, mai sunt şi cei care îşi cunosc semnul zodiacal, se identifica uşor cu câteva dintre caracteristici, dar nu sunt împătimiţi. În ambele cazuri, un astfel de cadou este unul inspirat. Până la urmă, pentru cei care nu sunt fani zodiac, simbolurile rămân nişte simboluri care mereu vor fi la modă.
  5. Medalioane cu numele animalului de companie: şi dacă până acum s-au luat în calcul strict persoanele importante din viaţa unui om, pentru foarte mulţi oameni la fel de iubite sunt şi animalele de companie. Medalioanele cu numele acestora sunt o idee foarte bună şi utilă, mai ales că se pot inscripţiona pe verso cu numărul de telefon al proprietarilor. În cazul în care se pierde animăluţul, găsitorii vor putea să-l identifice uşor şi să anunţe proprietarii.

Sursa foto: rubinul.ro

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri