1 Octombrie 2019 publicat în Lifestyle 24 share-uri

Ca să îți venim în ajutor, îți prezentăm mai jos câteva perechi de pantaloni army ca să îți fie la îndemână să îți regândești garderobă.

Pantalonii army se poartă încrezător și fără restricții - nu doar de către firile mai sportive și active, cât și de cele mai îndrăznețe dintre noi, care gândesc combinații fashion dincolo de reguli. Iată câteva modele cu care să improvizezi un look atipic.
Pantalonii army sunt inspirați de ținutele militarilor, de soldații care defilează prin cazarme, prin diverse misiuni. Sunt o combinație de print între tonuri pământii, culorii de camuflaj, adaptate la cerințele doamnelor și domnișoarelor. Foarte trendy și masculini, acești pantaloni nu sunt pretențioși când vine vorba de a gândi combinații de ținute. Că adopți ceva elegant, sport sau ceva bărbătesc, îți este destul de ușor să faci mix&match cu astfel de haine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Pantaloni casual stil army

Accesorizați cu buzunare laterale maxi, acești pantaloni sunt extrem de simpli și pot deveni o ținută cool pentru plimbarea de zi. Au elastic cu bandă lată în talie și șnur cu terminații albe, iar în partea de jos se strâng pe picior. Sunt prevăzuți cu manșete, ceea ce îi lasă cumva să aibă un aspect rafinat.

Îi poți vedea aici

Blugi army strânși pe corp

Un model elegant de pantaloni army, aceștia au imprimeuri multicolore și dispun de buzunare în ambele părți, la față și spate. Închiderea se face prin nasture și fermoar - sunt un produs original. Stau strâmt pe corp și se pot combina cu inspirație cu diverse piese vestimentare în partea de sus.

Îi poți vedea aici

Pantaloni cu imprimeu army și talie joasă

Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

O pereche de pantaloni care ne-a plăcut tare mult cum se văd cu niște pantofi cu toc - sunt mulați pe corp și în model skinny. Sunt prevăzuți cu rupturi decorative pentru un efect wow, confecționați din bumbac pentru lejeritate în mișcare.

Îi poți vedea aici

Pantaloni army cu tăieturi la genunchi

Pantalonii army pot fi și în culoare uni. Cei găsiți de noi sunt cu talie înaltă, într-un kaki superb și care se pot accesoriza cu orice topuri în partea de sus, inclusiv cu bluze de toamnă. Îmbracă frumos corpul - sunt model skinny și stil casual cu aspect modern, având și buzunare față-spate.

Îi poți vedea aici

Pantaloni conici stil army

Cu imprimeu militar, acești pantaloni sunt parte dintr-o colecție de firmă de la G-Star Raw. Confecționați din tricot ornamentat foarte flexibil, au buzunare încheiate, talie înaltă și bandă elastică în talie, unde au și șnururi decorative. Se pot combina atât cu pantofi stiletto, cât și cu o pereche de încălțăminte sport.

5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Îi poți vedea aici

Colanți sport army 

O pereche de pantaloni army, de data asta o versiune sport de la Nike. Cu pattern texturat și fason drept, aceștia sunt realizați din tricot. Dispun și de tehnologia DRI-FIT, adică o țesătură specială formată din două tipuri de fibre - inițial strâng transpirația de la suprafață și apoi o elimină la exterior, ceea ce face perechea perfectă pentru activitățile fizice. Ca detalii mai menționăm picioarele finisate cu manșetă, buzunarele oblice și banda din talie.

Îi poți vedea aici

Pantaloni army cu imprimeu floral

O să trișăm puțin cu această pereche de pantaloni pentru că nu este chiar army, dar combinația de culori în tonuri kaki ne duce cu gândul la un combo milităresc, ceva mai feminin. Sunt de la Mango, în stil casual, au croială dreaptă și lungime crop, talia este elastică și dispun de două buzunare oblice.

Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Îi poți vedea aici

Foto fr si main: By tuasiwatn /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri