3 Octombrie 2018 publicat în Lifestyle 33 share-uri

Așa cum sunt, îmi dau voie să mă accept și să mă aprob mai mult.

 Mi-am promis într-o dimineață, după panică și neputința de a mai respira, că îmi voi da voie să am răbdare, răbdare de a exista. Că etalonul nu e societatea, ci ceea ce mă face să mă simt în pace și armonie. Atâta pot, atâta sunt. Acum aici. Eu cu timpul și ritmul meu.

Logica unei vieți nu e arbitrată de etape limitate, de "așa trebuie", "e timpul" , "tu de ce nu? ,"ce faci să ieși de aici?", ci de mulțumirea ce vine din fiecare bătaie de inimă. Că mai faci un pas și fiecare os și mușchi e la locul lui și își îndeplinesc normal funcțiile.

Viața ta, regia ta. Nu a lor. Nu fiindcă așa e construită societatea, fiindcă la un moment dat, dacă vei face "fiindcă așa se cere", vei ajunge să nu mai știi cărui loc aparții.

Și uneori ești atat de singur încât tu alegi dacă continui sau pui punct la a mai fi. Însă finalul ăsta nu are sens. Va trece și asta. Îți vei reveni. Important e să înțelegi cine ești, ce poți fi, care îți sunt limitele și ce îți aduce motivația de a deschide ochii într-o nouă zi. Cu răbdare. Înveți că, pentru a trăi, sunt zile când vei simți că totul se prăvălește în jurul tău. ȘI atunci, așa ca prin minune, de întrebi: <> Și îți dai seama că acel DUPĂ devine adevărata MINUNE pentru a trăi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Foto: Masson /Shutterstock

* Un articol de Alexandra Șerban, viatanevindeca

Foto homepage: conrado /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri