3 Octombrie 2018 publicat în Lifestyle 33 share-uri

Așa cum sunt, îmi dau voie să mă accept și să mă aprob mai mult.

de Alexandra Șerban

Pentru că...
..… s-a făcut frig și gândurile se îngrămădesc unele în altele ținându-și de cald, am mai mult loc să nu mă gândesc la nimic: doar sa trăiesc, să simt să fiu.

.… toamna asta are niște culori atât de calde și de vii, realizez ce bucurie este faptul de a fi în viață chiar și atunci când nu îți mai dorești să fii - șanse, schimbări de macaz. Libertate după întuneric, zbucium și noapte: noaptea minții, a sufletului sau a alegerilor vii.

.… atacurile de panică te lovesc instantaneu fără ca măcar vreo clipă să te gândești că vei putea fi victima lor și te lasă fără vlagă, epuizat și totodată e că și cum ți-au făcut un reset la viață să știi ce contează mai mult de azi înainte și care îți sunt prioritățile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență Terapia Bowen – tehnica neuromusculară care stimulează organismul să se vindece Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

..… uneori nu mai vrei nimic, nu mai ai nimic deși ai totul și te simți singur și forțat însingurat de toți.

Foto: Helena Lansky /Shutterstock

Pentru toate astea și mult mai multe, pentru ceea ce cuvintele nu vor putea niciodată să transmită, iar oamenii niciodată nu vor fi în stare să asculte, dau voie verbului A MĂ APROBA să își manifeste existența.

Așa cum sunt, cu minusuri și vicii, cu păcate neacceptate de societate, cu mustrări de conștiință, cu dubii dacă ceea ce a fost făcut a meritat sau a avut un rost, ei da, așa cum sunt, îmi dau voie să mă accept și să mă aprob mai mult.

Nu putem ști cine suntem, ce putem, ce ne place sau nu, ceea ce ne aduce bucurii sau nu e de noi decât încercând, văzând ambele fețe ale monedei, trăind și filtrând- trecând prin colapsuri emoționale din care nu mai crezi că poți ieși. Greșind. Căzând.
Aștept o nouă zi.
Să poți respira uneori e tot ce îți poți dori cel mai mult!Panicându-mă de viață și de singurătate ori doar că nici azi nu mi-am găsit locul - e momentul de rebooting pentru tine și viața ta.

ȘI tu, în toate aceste rânduri unde te simți, unde te reții, unde fugi galopând printre cuvinte, unde rămâi, respiri adânc și cu capul în pământ accepți: <>? Ți-e frică să accepți cât poți fi de puțin și cât poți fi de mult?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri