17 Octombrie 2014 publicat în Lifestyle 23 share-uri

Cu cateva luni inainte sa moara, James K. Flanaga, un bunic din Irlanda, a scris aceasta scrisoare catre cei cinci nepoti ai sai. Scrisoarea contine cateva sfaturi de viata memorabile, concluzii si invataminte extraordinare venind din propria experienta de viata, si s-a viralizat in lumea intreaga:

4. Faceti o Lista a Vietii cu toate acele lucruri pe care vreti sa le faceti: calatoriti in diverse locuri, invatati sa faceti ceva nou, invatati o limba straina, intalniti pe cineva special. Faceti o lista lunga si faceti anumite lucruri din ea in fiecare an. Nu spuneti “o sa fac maine” (sau luna viitoare sau anul urmator). Acesta este modul cel mai sigur de a esua in a face ceva. Nu exista niciun maine si nu exista un timp mai potrivit pentru a incepe ceva decat acum.

5. Practicati proverbul irlandez: “Moi an olge agus tiocfaidh”. “Lauda copilul si el va inflori.”

6. Fiti buni si abateti-va din drumul vostru pentru a ajuta oamenii – in special pe cei slabi, pe cei tematori si pe copii. Fiecare poarta o durere speciala. Ei au nevoie de compasiunea noastra.

7. Nu va alaturati armatei si niciunei organizatii care antreneaza sa omoare. Razboiul este rau. Toate razboaiele sunt incepute de oameni batrani care forteaza sau pacalesc tinerii pentru a uri si a se omori unii pe altii. Batranii supravietuiesc si, la fel cum au initiat razboiul cu pixul si hartia, il sfarsesc in aceeasi modalitate. Atat de multi oameni buni si inocenti mor. Daca razboaiele sunt atat de bune si nobile, de ce acei lideri care au initiat razboaiele nu sunt acolo, in toiul lor, luptand?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Caria dentară – ce este și cum se tratează

8. Cititi cat de multe carti puteti. Sunt o sursa minunata de incantare, intelepciune si inspiratie. Nu au nevoie de baterii si conexiuni si pot merge oriunde.

9. Fiti sinceri.

10. Calatoriti: intotdeauna, insa in mod special atunci cand sunteti tineri. Nu asteptati pana cand o sa aveti “destul de multi bani” sau pana cand totul este “asa cum trebuie”. Acest lucru nu se va intampla niciodata. Faceti-va pasaportul astazi.

11. Alegeti-va jobul sau profesia fiindca iubiti sa faceti acel job. Sigur, vor fi unele lucruri dificile in legatura cu el, insa un job trebuie sa fie o bucurie. Feriti-va sa va luati un job doar pentru bani – va va schilodi sufletul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri