17 Octombrie 2014 publicat în Lifestyle 23 share-uri

Cu cateva luni inainte sa moara, James K. Flanaga, un bunic din Irlanda, a scris aceasta scrisoare catre cei cinci nepoti ai sai. Scrisoarea contine cateva sfaturi de viata memorabile, concluzii si invataminte extraordinare venind din propria experienta de viata, si s-a viralizat in lumea intreaga:

12. Nu tipati. Nu functioneaza niciodata si va raneste atat pe voi, cat si pe altii. De fiecare data cand am tipat, am esuat.

13. Tineti-va intotdeauna promisiunile pe care le-ati facut copiilor. Nu spuneti “vom vedea” cand de fapt in mintea voastra este un sigur “nu”. Copiii se asteapta la adevar; Dati-le adevarul cu dragoste si bunatate.

14. Nu spuneti niciodata cuiva ca il iubiti cand nu il iubiti.

15. Traiti in armonie cu natura: petreceti-va timp afara, in paduri, in munti, la mare, in desert. Este important pentru sufletul vostru.

16. Vizitati Irlanda. Este locul in care s-a nascut sufletul familiei noastre – in special in Vest: Roscommon, Clare si Kerry.

17. Imbratisati oamenii pe care ii iubiti. Spuneti-le acum cat de mult inseamna pentru voi; nu asteptati pana cand va fi prea tarziu.

18. Fiti recunoscatori. Un proverb irlandez spune: “Aceasta este o zi in vietile noastre si nu o sa vina iarasi”. Traiti fiecare zi avand acest lucru in minte.

Sursa: www.huffingtonpost.com

Foto homepage: Bunic, nepoti via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri