17 Octombrie 2014 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Incepand de astazi, pentru cumparaturile Carrefour Online prin intermediul CashOUT primesti bani inapoi!

Incepand de astazi, pentru cumparaturile Carrefour Online prin intermediul CashOUT primesti bani inapoi! Astfel, pentru fiecare data cand vrei sa cumperi alimente, produse de curatenie sau orice altceva, tot ce trebuie sa faci este sa accesezi Carrefour Online din CashOUT. Apoi cumparaturile le faci la fel ca si pana acum.

Carrefour Online este un hipermarket online prin care poti face exact aceleasi cumparaturi ca in magazin, bucurandu-te de confortul casei tale. Astfel vei evita cozile interminabile din magazine, aglomeratia din oras si greutatea pungilor cu cumparaturi. Magazinul online iti ofera posibilitatea de a alege ziua si orele de livrare, serviciu oferit in premiera in tara.

Iti poti achizitiona toate produsele preferate pe care le alegeai, de obicei, din magazin: legume si fructe, produse delicioase de brutarie, produse din carne, produse de igiena si infrumusetare, produse de curatenie si intretinere, electronice si electrocasnice si multe altele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Momentan aceste servicii sunt disponibile pentru Bucuresti si zonele limitrofe.

In plus, ai cashback de 1,5%!

Foto homepage: Shopping, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri