1. Ai incredere in karma
Cand faci ceva pozitiv, fii gentila si ofera din toata inima ta si nu pentru ca ai astepta ca in mod necesar, ceva bun sa ti se intample si tie mai tarziu. Fii buna si doar atat. Ai incredere in karma, ca ceea ce este bun aduce cu sine bine.
Foto: Shutterstock.com; femeie, fata, fericire
7 modalități de a lua atitudine pentru viața ta

2. Fa acte de voluntariat. Ajuta-i pe ceilalti
Orice clipa pe care o oferi voluntar, orice gest pe care il faci din inima pentru o cauza in care crezi, te va ajuta sa fii mai fericita in viata ta. Gestul tau poate schimba viata unui om, mai mult decat crezi.
3. Imbratiseaza-ti emotiile (Atata vreme cat nu ii ranesti pe ceilalti)
Da, suntem oameni si simtim uneori fericire, alte ori frica, dezamagirea, gelozia, pasiunea, iubirea… un spectru intreg de emotii. Aceste emotii ne fac mai umili, mai umani, mai toleranti fata de ceilalti. De aceea trebuie sa ne acceptam mereu asa cum suntem, cu emotiile pe care le traversam si ceea ce ni se intampla. Doar ca trebuie sa fim constienti de noi insine si sa nu ii ranim pe ceilalti.
Implantul dentar: întrebări și răspunsuri pe care ai vrut să le...

4. Gandeste-te in fiecare zi la bine-cuvantarile tale… In fiecare zi!
Nimic nu avem de-a gata. Exista mai mereu cineva care se afla intr-o situatie mult mai dificila decat a noastra. Cel mai bine ar fi in schimb sa ne gandim la toate lucrurile frumoase si darurile pe care le-am primit! In fiecare zi.
5. Bucura-te de fiecare moment alaturi de cei dragi, ca si cand ar fi ultima ta clipa pe pamant
Spune-le si arata-le dragostea ta celor pe care ii iubesti. Sunt multi oameni pe care viata ii desparte fara ca ei sa fi avut sansa sa isi ia ramas bun sau sa isi spuna cat de mult se iubesc… Sa ne bucuram de cei pe care ii iubim!
Foto homepage: Shutterstock.com; fericire, femeie, femeie fericita
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?