23 Septembrie 2014 publicat în Lifestyle 4440 share-uri

Ti s-a intamplat sa intalnesti o persoana pe care sa ai impresia ca o stii din trecut, fata de care sa simti o atractie inexplicabila, magnetica si care sa iti destabilizeze tot universul? Simti o conexiune adanca care se manifesta in moduri magice. Simti ca o cunosti pe acea persoana, ca v-ati mai intalnit si ca nu poti sta departe…

3. O intalnire neobisnuita

Astfel de persoane povestesc ca s-au intalnit in moduri neobisnuite, din cauza unor coincidente sau in timp ce faceau lucruri pe care in mod normal nu le-ar fi facut.

Foto: Shutterstock.com; cuplu, iubire, apus

4. Separati dar impreuna

Odata impreuna, cei doi devin inseparabili iar atunci cand trebuie sa se desparta, din diverse motive, pentru o anumita perioada de timp, ambii se simt singuri si goi si in acelasi timp simt o conexiune sufleteasca si telepatie.

5. „Stiu la ce te gandesti”

Sufletele flacari gemene descopera adesea ca stiu la ce se gandeste celalalt, uneori chiar si atunci cand sunt la distanta. Sunt capabili sa comunice pe mult mai multe niveluri decat limbajul verbal si nonverbal care se intampla de obicei intre oameni, dar nu prea isi dau seama cum reusesc acest lucru.

6. Trezirea spirituala

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate

Intalnirea cu Sufletul flacara geamana provoaca si o trezire spirituala, fiindca incepi sa vezi viata altfel, din cu totul si cu totul alte perspective. Incepi sa observi lucruri noi in legatura cu tine si cu lumea din jur.

7. Un scop divin?

Adesea sufletele gemene isi dau seama ca impreuna vor sa se implice in munci de ajutorare a semenilor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri