23 Septembrie 2014 publicat în Lifestyle 4440 share-uri

Ti s-a intamplat sa intalnesti o persoana pe care sa ai impresia ca o stii din trecut, fata de care sa simti o atractie inexplicabila, magnetica si care sa iti destabilizeze tot universul? Simti o conexiune adanca care se manifesta in moduri magice. Simti ca o cunosti pe acea persoana, ca v-ati mai intalnit si ca nu poti sta departe…


Foto: Shutterstock.com; love, twin flames

8. Puteti sa va spuneti orice unul altuia

Comunicarea dintre sufletele gemene este una atat de libera! Puteti sa vorbiti despre orice, ore in sir si nu exista bariere. Nu vrei sa ascunzi nimic, sinceritatea este precum un fluviu de sentimente, atat de firesc. Simti ca nivelul intimitatii, al conexiunii si prietreniei dintre voi este cu mult diferit fata de orice ai mai experimentat pana in acel moment.

9. Sexualitatea

Simiti ca a face dragoste cu aceasta persoana este un act sacru, este pasional si intens este o expresie a imensei legaturi dintre voi doi si traiesti senzatii incredibile, pe care nu le-ai mai simtit pana atunci.

10. Un intreg

Mai mult decat oricand pana in acest moment in viata ta, simti o senzatie de completare, de intregire, o senzatie ce merge cu mult mai departe decat puterea de a descrie in cuvinte si mai departe decat ceea ce ai crezut pana acum ca poate fi posibil. Sunteti din ce in ce mai apropiati si deveniti din ce in ce mai intimi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate

Va simtiti ca un intreg, cu toate acestea sunteti entitati de sine statoare. Dar impreuna trebuie sa fiti atenti la dezvoltarea personala si spirituala. Fiecare suflet falacara geamana apartine unui individ. Ti-ai intalnit o oglinda energetica a sufletului. Impartiti aceeasi vibratie si rezonezi cu aceasta persoana.

Dar daca ti-ai gasit flacara geamana, nu inseamna ca aceasta relatie va fi in mod necesar lipsita de probleme sau alte conflicte. Vor fi in continuare lectii de traversat caci aceasta conexiune se intampla pana la urma si intre doi oameni care sunt conditionati de mediul scoial din care fac parte. Adesea, aceste conditionari fac ca relatiile sa nu mearga. Intervin egoul, diferentele de timing, liberul arbitru si alte aspecte in relatiile cu Flacara sufleteasca geamana.

Adesea, partenerii se intampla sa experimenteze relatii la distanta (locuiesc in orase sau tari diferite), spatiul fiind insignifiant in comparatie cu atractia pe care o simt unul fata de celalalt. Totusi, spatiul ca si alte decoruri ale vietii pot deveni o provocare pentru umanitatea din voi, pentru egourile vostre si in acelasi timp pasi catre transformari spirituale intense. Dar mai ales, provocari pentru o relatie intensa, care se manifesta in moduri pe care inainte le credeai ireale.

10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri