Dragostea nu-i atunci cand iubesti pentru ca celalalt este frumos, corect, nebautor, nefumator, asigurat material, ci atunci cand pur si simplu iubesti. Iata ce spune Dmitrii Semenik despre dragostea adevarata:

"Dragostea nu-i atunci cand iubesti pentru ca celalalt este frumos, corect, nebautor, nefumator, asigurat material, ci atunci cand pur si simplu iubesti.

Foto: Dragoste adevarata, Shutterstock

Dragostea e, probabil, atunci cand iubesti pana si defectele celuilalt. Daca omul ti se pare frumos, inteligent, talentat, asta nu e neaparat dragoste. Altceva este cand ii stii si-i iubesti defectele.

Atunci cand iubesti te restrangi in multe privinte, traiesti nu atat pentru tine, ca sa devii cineva, sa strangi ceva ori sa capeti ceva, cat pentru celalalt. Te ingrijorezi pentru sanatatea lui, te gandesti la starea lui sufleteasca, te gandesti cum se simte, cum ii merge in planul carierei… Si el isi face pentru tine aceleasi griji…

Frumusetea, pasiunea, sunt placute, dar ce te faci daca te-ai imbolnavit sau daca ai suferit un accident si ti-ai pierdut frumusetea si sanatatea? Nu oricine va vrea sa scoata de sub tine plosca, sa vegheze la capataiul tau, caci in jur sunt multe persoane de sex opus frumoase si sanatoase.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Cu multi oameni este bine atata timp cat e totul bine – dar daca ti se intampla vreo nenorocire, omul tau trebuie sa fie unul care sa nu te tradeze. Omul tau este reazamul tau, ocrotirea ta, iar tu esti reazemul lui, si el simte ca tu nu o sa-l tradezi, ca acasa este asteptat totdeauna, ca aici se poate destinde, poate scapa de stresul si de tensiunile luimii exterioare, ca aici o sa fie bine, ca aici este ocrotit psihologic."

** Fragment din cartea lui Dmitrii Semenik - "Dragostea adevarata: taina dragostei inainte si dupa casatorie", Traducere de Adrian Tanasescu-Vlas, Editura Sophia, 2012

Foto homepage: Cuplu indragostit, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri