23 Septembrie 2014 publicat în Lifestyle 4440 share-uri

Ti s-a intamplat sa intalnesti o persoana pe care sa ai impresia ca o stii din trecut, fata de care sa simti o atractie inexplicabila, magnetica si care sa iti destabilizeze tot universul? Simti o conexiune adanca care se manifesta in moduri magice. Simti ca o cunosti pe acea persoana, ca v-ati mai intalnit si ca nu poti sta departe…

"Dragostea e din infinit si asa va ramane pentru eternitate
Cel ce cauta dragostea scapa de lanturile nasterii si ale mortii
Maine, cand Judecata va veni,
Inima care nu este indragostita va pica testul." - Rumi

Foto: Shutterstock.com; iubire, noapte, univers, cuplu

Viata sociala ne invata asa: Ca trebuie sa ne facem o familie, sa ne casatorim, sa avem copii, casa, un serviciu bun, sa ne aducem contributiile sociale, sa ne satisfacem diverse nevoi. Pare destul de simplu. Insa lucrurile nu se intampla deloc asa, in majoritatea cazurilor. Drumul pe Pamant pare sa se dezvaluie in moduri cu muult, mult mai fabuloase si mai ales, relatiile nu sunt deloc atat de pragmatice, iar atunci cand totusi primeaza ratiunea, ele sunt nefericite.

Povestile de dragoste sunt in continuare cele mai seducatoare din lume. Nu este om care sa nu viseze macar in secret la iubire, la o conexiune incredibila pe care stie in adancul sufletuli ca o poate simti fata de o alta persoana. Povestile de „dragoste imposibila” si deciziile facute cu mintea, cand sufletul soptea altceva sunt de asemenea, peste tot in jurul nostru. Sunt oameni care raman marcati de o intalnire neobisnuita cu o persoana speciala, pentru toata viata…

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate

Intalnirea Sufletelor Flacari gemene

Traiesti evenimente pe care efectiv nu ti le poti explica rational. Si nimic din ceea ce stiai tu despre viata pare sa nu se integreze in aceasta intamplare. Doar teoriile ezoterice par sa fie raspunsul la trairi atat de inexplicabile, pe care uneori iti este teama sa le rostesti.

Poate ca de-alungul vietii ai avut vise neobisnuite, viziuni sau fantezii cu o persoana misterioasa. Ai simtit un sentiment particular si energia acelei persoane iti pare foarte familiara, ca si cand ar fi vorba despre cineva pe care ai mai cunoscut in trecut.

Intalnirea cu aceasta persoana se intampla in moduri neasteptate, favorizata de sincronicitati bizare. Ai din start sentimentul ca o cunosti foarte bine, ai sentimente puternice pe care nu prea stii sa le pui in cuvinte.

Simti o dragoste si o atractie coplesitoare fata de acea persoana. Aceasta iubire este ingenuua si patrunzatoare. Te simti in mod magnetic atrasa de acea energie. Si nu, nu este vorba despre dorinta sau iubirea obsesiva. Iubirea dintre sufletele flacari gemene este neconditionata si transcede egoul….

10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate

1. Il recunosti instant

Intalnesti privirea sufletului geaman pentru prima data si simti ca il cunosti in moduri profunde, in ciuda faptului ca este, pana la urma, un strain! Chiar si vocea sau rasul sau iti par familiare.

2. Dragoste la prima vedere

Simtiti amandoi o legatura intensa si puternica, ceva ce nu ati mai simtit pana in acel moment. Aceasta energie se manifesta sub forma atractiei fizice, dar merege cu mult mai departe, catre dragostea adanca si lipsita de egoism, fata de acea persoana.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri