4 Iunie 2014 publicat în Lifestyle 69 share-uri

Stiai ce semnificatie are numele fostului Secretar General al ONU, Kofi Annan, si ca ai putea la fel de bine sa te numesti si tu la fel? In functie de ziua in care te-ai nascut, descopera care este Numele adevarat al Sufletului tau si ce energie, personalitate si destin imprima vietii tale!

Cel nascut Joi:

Femeie: YAA

Barbat: YAW

Cel nascut Joi  are o personalitate calma, linistita si este tacut din fire. Un bun observator si un bun ascultator, trece fiecare situatie prin filtrul observatiilor sale. Are un spirit analitic si ii place sa examineze fiecare element in parte din mai multe unghiuri. Curajul este una din trasaturile sale forte.

In acelasi timp, cel nascut joi are si o vointa puternica care il poate aduce aproape de implinirea telurilor sale. Nu ii place sa joace rolul liderului si de obicei sta in umbra, insa atunci cand este nevoit sa isi asume acest rol, se va achita de el cu brio. Este un luptator si are o capacitatea fantastica de a se opune lucrurilor in care nu crede. Un bun exemplu al acestei personalitati este reprezentat de cei care fac parte din miscari de rezistenta socio-politica.

Cel nascut Vineri:

Femeie: AFUA

Barbat: KOFI

Cel nascut Vineri este, cu siguranta, un lider innascut. El este maestrul, iar nu discipolul. Temperamental din fire, se face cu usurinta remarcat asi ascultat. Este plin de energie si de pasiune. Chiar daca se enerveaza cu usurinta, are o inima mare si buna. El este cel care agita si provoaca lucrurile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Cel nascut vineri rataceste adesea in viata pe drumuri mai mult sau mai putin potrivit lui insusi, insa la un moment dat isi va gasi rostul intr-o situatie neasteptata. Cunoaste o evolutie frumoasa si este plin de creativitate. Este un adevarat spirit aventurier.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri