4 Iunie 2014 publicat în Lifestyle 69 share-uri

Stiai ce semnificatie are numele fostului Secretar General al ONU, Kofi Annan, si ca ai putea la fel de bine sa te numesti si tu la fel? In functie de ziua in care te-ai nascut, descopera care este Numele adevarat al Sufletului tau si ce energie, personalitate si destin imprima vietii tale!

Care este Numele Sufletului tau conform traditiei si culturii africane (GHANEZE)?

Cel nascut LUNI:

Femeie: ADWOA
Barbat: KOJO

Cel nascut Luni este de fapt tatal /mama in familie. El are un puternic spirit protector, ocrotindu-i pe ceilalti si luand asupra sa indatoririle mai grele si responsabilitatile mai mari. Are o natura afectuoasa si se organizeaza eficient. Este o persoana saritoare si te poti baza pe ea la nevoie.

Cel nascut luni iubeste pacea si linistea. Are o atitudine relaxata in privinta vietii si isi gaseste satisfactia interioara atunci cand se poate face util celorlalti sau cand ii poate ajuta cu ceva. Este activ si intotdeauna isi gaseste ceva de facut, plictisindu-se cu greu.

Foto: Cultura africana, Shutterstock

Cel nascut Marti:

Femeie: ABENA

Barbat: KWABENA

Cel nascut Marti este cel care reuseste sa rezolve problemele din familie si sa gaseasca cele mai potrivite solutii pentru toata lumea. Crede in egalitatea si in fericirea tuturor astfel incat planifica lucrurile astfel incat toti sa fie multumiti. Are o fire diplomata si este nepartinitor, reusind sa adopte o atitudine neutra de cele mai mult ori. Compasiunea este una din trasaturile sale de caracter.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Cu toate acestea, prin sangele celui nascut marti curge si focul. Atunci cand crede in ceva cu adevarat, este o adevarata inspiratie pentru cei din jur, fiind hotarat si sigur pe el. Ii plac riscurile si adeseori si le asuma cu tot ceea ce implica ele. Va traversa insa o perioada de indoieli si nesigura care il va conduce catre o schimbare majora.

Cel nascut Miercuri:

Femeie: AKUA

Barbat: KWAKU

Cel nascut Miercuri este cel care detine controlul asupra fiecarei situatii, cel care le stie pe toate. Are o natura spontana, este vibrant, cu o personalitate tonica, energizanta. Este binevoitor si prietenos, insa nu ii place sa i se spuna ce are de facut si ce trebuie sa faca.

Cel nascut miercuri iubeste oamenii si ii place sa aduca oamenii unul langa celalalt. Ii va sprijini intotdeauna si va pleda in numele lor. Nu va face niciodata din munca sa o prioritate daca acest lucru inseamna sa ii neglijeze pe ceilalti sau sa ii treaca pe un plan secundar.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri