4 Iunie 2014 publicat în Lifestyle 69 share-uri

Stiai ce semnificatie are numele fostului Secretar General al ONU, Kofi Annan, si ca ai putea la fel de bine sa te numesti si tu la fel? In functie de ziua in care te-ai nascut, descopera care este Numele adevarat al Sufletului tau si ce energie, personalitate si destin imprima vietii tale!

Cel nascut Sambata:

Femeie: AMA

Barbat: KWAME

Celui nascut Sambata ii place sa dirijeze in familia sa, insa in acelasi timp el este singurul perfect capabil sa aduca pacea si linistea chiar si in cele mai tulburi situatii. Chiar daca el este figura autoritara a familiei, cel care care face regulile si conduce spectacolul, cele mai multe dintre deciziile sale se bazeaza pe intelepciune si pe o extraordinara capacitate de a percepe realitatea asa cum este ea. S-ar da oricand peste cap daca ar fi necesar pentru ca celorlalti sa le fie bine.

Totodata, cel nascut sambata este inzestrat cu abilitatea de a se pastra fericit si de a-i pastra si pe cei din jurul sau. Este bland si pasnic de obicei, insa de temut daca l-ai calcat pe coada.

Cel nascut Duminica:

Femeie: AKOSUA

Barbat: KWASI

Cel nascut duminica are o fire calda, insa are tendinta de a tine lucrurile in el. Cu toate acestea, este realist si perfect constient de ceea ce se intampla in mediul si in jurul sau. Este sensibil la problemele familiei sale si adeseori este emotiv/ timid. Fiind o fire rezervata si stiind sa tina un secret, lui i se incredinteaza de obicei toate tainele familiei. El este cel care este lider in a tine oamenii laolalta, uniti. Chiar daca are o fire pacifista, este dispus sa lupte pana in panzele albe daca trebuie pentru a-i apara pe cei dragi lui.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri