'Se schimba ceva in momentul cand decizi ca ai gasit o persoana in fata careia esti gata sa dezvalui parti din sufletul tau.' - Anais Nin.

Intimitatea nu este despre sex. Este intr-adevar despre goliciune si sinceritate. Dar intimitatea este ceva cu mult mai delicat si mai frumos decat sexul. Este un schimb de energie blanda, in acelasi timp pasionala, care se manifesta intre doi oameni care se iubesc profund. Intimitatea inseamna naturalete si autenticitate. Sunt oameni care nu reusesc sa atinga acest aboslut niciodata in viata lor, dar desigur, este un ideal pe care merita sa il cautam, sa il dorim cu ardoare. Pentru ca intimitatea insemna cea mai adanca conexiune si comunicare cu cineva. Exista multe moduri prin care poti simti intimitatea alaturi de o persoana; multe dintre acestea exclud sexul dar pentru multe persoane, sexul adauga un set de cuvinte, in limbajul intimitatii.

Foto: Shutterstock.com, cuplu, romantic, iubire, dragoste, intimitate

Psihologul Barton Goldsmith este de parere ca cele mai importante momente de intimitate pot fi acelea care se intampla in afara dormitorului: imbratisarile, atingerile dintre palme atunci cand va plimbati in parc… Sa avem o relatie intima cu cineva este ceea ce ne dorim majoritatea dintre noi, cu toate acestea, valorea intimitatii este sub-apreciata in societatea in care traim. Este acea comoara pe care o cautam cu totii, dar pe care o tinem secret.

Intimitatea, capacitatea de a ne dezvalui in fata cuiva in cea mai autentica naturalete si de a fi apreciati pentru acest gest, este cel mai frumos lucru care vreodata ni se poate intampla.

"Cel mai necredincios dintre toti este acela care face dragoste doar cu o particica din tine. Si care neaga restul.", spunea tot Anais Nin.

Iti recomandam si:

HOROSCOPUL VERII 2014: Top 5 zodii carora le merge cel mai bine in DRAGOSTE in urmatoarele 3 luni!

Cum e viata mea dupa ce l-am intalnit pe barbatul din vis

Cum traiesc o INTALNIRE KARMICA


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri