4 Decembrie 2012 publicat în Lifestyle 85 share-uri

Tu nu esti doar mintea ta. Tu nu este durerea ta. Daca poti observa toate aceste lucruri, daca poti observa mintea gandind, durerea aparand, care trebuie sa fie pozitia ta fata de ele?

Uneori vei simti poate sa razi sau sa plangi fara niciun motiv, lasa totul doar sa fie. Elibereaza reziduurile neexprimate care exista in tine, pentru a te elibera de trecut si accede la toate minunatiile care rasar din momentul acum.

Aminteste-ti ca tot ceea ce simti in absenta iubirii, bucuriei, frumusetii, libertatii sunt urme ale unui trecut inconstient care vrea sa se exprime si sa te elibereze. Iar apoi te intorci la magia clipei de acum, mai usor si mai impacat.

Refuzam sa acceptam tot ceea este astazi in viata noastra si prin aceasta rezistenta , fara sa ne dam seama prelungim tocmai ce dorim sa evitam.

Nimic nu este in viata ta intamplator astazi. Tot ceea ce se intampla este pentru ca tu ai nevoie sa aduci la lumina lucruri despre trecutul tau inconstient. Toate obstacolele pe care le gasesti in viata ta, nu sunt altceva decat expresii ale unor lucruri ne-acceptate sau ne-exprimate de catre tine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Oamenii au senzatia ca viitorul reprezinta eliberarea de trecut si de toate suferintele acestuia, insa acest lucru este o iluzie.

Doar prezentul este capabil sa faca acest lucru. Nici macar nu trebuie sa sapi prea mult in trecut , pentru ca mereu vei mai avea ceva de descoperit.

Atunci cand acorzi energie si atentie trecutului tau , nu faci altceva decat sa-l hranesti si sa il re-aduci in prezent. Lasa-l sa moara in fiecare clipa. Nu ai nevoie de trecut decat pentru anumite situatii practice ale vietii. In rest totul se intampla acum. Viata este aici si acum. In fiecare dimineata traiesti un nou inceput de viata. De ce ai vrea sa umbresti acest trecut cu reminiscentele trecutului?

Tot ce s-a intamplat in trecut, nu mai exista asa ca nu mai prezinta absolut niciun pericol.

Foto: Copyright Nana77777 - Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri