4 Decembrie 2012 publicat în Lifestyle 85 share-uri

Tu nu esti doar mintea ta. Tu nu este durerea ta. Daca poti observa toate aceste lucruri, daca poti observa mintea gandind, durerea aparand, care trebuie sa fie pozitia ta fata de ele?

Nu ai nevoie de mai mult timp pentru a te elibera de ranile trecutului, nu ai nevoie sa cunosti neaparat de unde inca mai porti cu tine durere, ci tot ce ai nevoie este sa accepti prezentul si sa folosesti clipa de acum, pentru a te elibera de tot ce inca te conduce in mod inconstient.

Eliberarea de ranile trecutului nu se face intorcandu-te in trecut, ci patrunzand tot mai mult in prezent. Pe masura ce practici aceasta putere, te eliberezi treptat de toate tiparele inconstiente pe care le-ai perpetuat in viata ta. Aducand in campul constiintei clipa de clipa, tot ceea ce se intampla in interiorul tau, dai la o parte tot ceea ce acopera adevarata ta fiinta, adevarata bucurie, adevarata frumusete si iubire.

Ce inseamna a trai in prezent?

Toate aceste denumiri, definitii, a trai in prezent, a te conecta cu sursa ta interioara, a deveni observator, sunt sinonime.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Pentru atunci când nu mai ai lacrimi să plângi: de tine ține să mergi înainte!

In momentul de ‘’acum’’ constiinta ta extinde, cine esti cu adevarat se releva. Cand desfasori o activitate zilnica, atunci cand te intalnesti cu o persoana, incepe sa iti concentrezi atentia pe fiecare moment, complet. Fii total prezent acolo. Observa ce te inconjoara, observa senzatiile din corpul tau, dintr-un loc neutru, ca si cum te-ai afla deasupra ta si ai privi o scena de teatru. In acest moment, problemele mintii dispar, orice iluzie de suferinta dispare, si incepi sa vezi ca in acest moment totul este in regula. In acest moment, fiinta ta expanda. In acest moment, iubirea rasare. Din acest loc linistit nu poti crea decat mai multa liniste. Din acest loc al iubirii, nu poti crea decat mai multa iubire. Acorda atentie reactiilor tale, comportamentelor tale, gandurilor, emotiilor, fricilor si dorintelor asa cum sunt ele in prezent. Cu cat ramai martor al acestora, cu atat ele se dizolva.

Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Atunci când nu vine nimeni, strigă-L pe Dumnezeu! Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Indiferent unde te afli in fiecare clipa, pastreaza-ti o parte din atentia ta, asupra corpului tau. Ca si cum in acelasi timp esti constient de tot ce se intampla in afara dar si de corpul tau interior. Simte senzatiile, energia care iti traverseaza fiecare celula. Practica acest lucru , in fiecare activitate pe care o intreprinzi. In acest mod ramai conectat cu sursa ta interioara, cu acea liniste pe care nu o poti pierde niciodata, cu aceea iubire care locuieste in tine.

Atunci cand te saruti cu un iubit sau iubita, devino constient/a de modul in care buzele voastre se ating, de modul in care respirati, de fiecare atingere.

Atunci cand te speli pe maini, fii atent/a la modul in care curge apa, la modul cum miroase sapunul, cum se simt palmele tale . Atunci cand lucrezi, devino constient de tot ce se intampla atata in afara ta cat si inauntrul tau.

Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri