4 Decembrie 2012 publicat în Lifestyle 85 share-uri

Tu nu esti doar mintea ta. Tu nu este durerea ta. Daca poti observa toate aceste lucruri, daca poti observa mintea gandind, durerea aparand, care trebuie sa fie pozitia ta fata de ele?

Iar tu nu esti doar mintea ta. Tu nu este durerea ta. Daca poti observa toate aceste lucruri, daca poti observa mintea gandind, durerea aparand, care trebuie sa fie pozitia ta fata de ele? Daca te-ai afla in acelasi loc ca si ele, nu le-ai putea observa. Toate lucrurile minunate, creativitatea, iubirea, frumusetea izvorasc de dincolo de minte, din adevarata ta fiinta. Pe masura ce incepi sa vezi, sa poti sa observi mintea cum gandeste, senzatiile cum se exprima in corpul tau, se naste o noua constiinta, aceea de observator in interiorul tau si din aceasta constiinta rasare, pacea, lumina, bucuria, iubirea.

Legatura intre timp si minte este inevitabila. Mintea nu poate sa traiasca decat in acest timp si astfel cand incetezi sa traiesti din memorie sau in anticipare, ramanand complet in prezent identificarea noastra cu ea se opreste.

Uneori traim acelasi tip de experiente pentru ca nu am invatat sa folosim trecutul in cel mai constructiv mod pentru noi. De cele mai multe ori opunem rezistenta momentului de acum si incercam sa ne deplasam in afara a ceea ce se intampla. Judecam, blamam, regretam trecutul si nu ne dam seama, ca aceasta atitudine ne impovareaza si mai tare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Pentru atunci când nu mai ai lacrimi să plângi: de tine ține să mergi înainte!

Toate experientele care s-au intamplat in trecut au avut rolul lor, acela de a aduce la lumina ceva din tine. Indiferent cum s-au intamplat lucrurile, in acel moment, cu aceea constiinta ai facut totul potrivit. Nu ai de ce sa te simti vinovat, nu ai ce sa regreti, nu ai absolut nimic de judecat. Lasa la o parte toate etichetele pe care ti le-ai atribuit tie, oamenilor si experientelor trecutului , pentru ca ele te impiedica sa traiesti bucuria astazi.

Trecutul tau se perpetueaza tocmai in lipsa prezentei din refuzul de a constientiza tot ceea ce se intampla acum , a accepta ceea ce vine la suprafata si a ramane in acest moment.

Indiferent ca ceea ce traiesti este o durere, o tristete, indiferent ca esti furios, infrunta aceste emotii si lasa sa se manifeste ceea ce exista in tine, ramanand un observator. Nu critica, nu judeca si nu analiza de unde vin toate acestea, doar ramai martor si pastreaza constiinta faptului ca totul va trece si astfel vei deveni din ce in ce mai liber.

Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Atunci când nu vine nimeni, strigă-L pe Dumnezeu! Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Foto: Copyright Jose AS Reyes - Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri