13 Decembrie 2012 publicat în Lifestyle 59 share-uri

Crezi in ghinion? Te feresti de pisica neagra, te sperii atunci cand spargi o oglinda si dai peste umar sarea scapata pe jos?

Exista superstitiosi in intreaga lume, credintele acestora fiind extrem de raspandite. Semnele rele apar peste tot. Iata care sunt cele mai populare, dar si mai interesante dintre ele:

10 superstitii interesante despre ghinion din intreaga lume

Semn rau: Pisica neagra.

Image © Sxc.hu

Numeroase persoane sunt de parere ca daca o pisica neagra iti taie calea, vei avea parte de ghinion. Pentru a evita sa fii influentat negativ de acest semn rau este recomandat sa faci trei pasi inapoi si sa scuipi in san.

Semn rau: Sa treci pe sub o scara.

Exista multe credinte conform carora sa treci pe sub scara este un semn rau. Superstitiosii sunt de parere ca astfel treci prin portile Iadului si iti distrugi aura.

Semn rau: Sa spargi o oglinda.

Potrivit unor credinte populare, reflectia noastra din oglinda este cea care ne adaposteste sufletul. Daca spargi o oglinda, inseamna ca iti sfarami sufletul in bucatele si iti risipesti energia. Pedeapsa? 7 ani de ghinion…

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Semn rau: Sa versi sare.

Daca versi, din greseala, sare pe jos, acesta este un semn rau si prevede faptul ca te vei certa cu o persoana draga tie. Cum ii distrugi influenta negativa si scapi de ghinion? Iei intre degete putina sare varsata si o presari peste umar.

Semn rau: Sa calci intr-o crapatura.

In trecut, sa calci intr-o crapatura era considerat un semn rau (la fel sa intampla astazi atunci cand calci pe un capac de canalizare). Superstitia spunea ca acea crapatura (ori capacul) iti va trage afara sanatatea din tine, te va indeparta de noroc si iti va dezechilibra viata.

Image © Sxc.hu

Semn rau: Sa fluieri in casa.

Daca ai obiceiul sa fluieri in casa, trebuie sa stii ca aceasta adduce ghinion. Cand fluieri intr-un spatiu inchis nu faci altceva decat sa alungi banii din casa si din buzunare. Asadar, fluieratul este un semn rau care aduce saracie.

Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Boala zgarieturii de pisica – infectia cu Bartonella henselae

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri