Se spune ca femeile au nevoie de un motiv ca sa faca sex, iar barbatii de un loc. Atractia se creeaza mai intai la nivel mental. Atractia nu este o alegere, este un raspuns la CINE ESTE cineva... Atractia la nivel fizic este abia ultima faza a unui proces care porneste din imaginatie sau nu se intampla deloc. Calea catre emotiile unei femei este prin imaginatie.

In ultima vreme, cu cate femei am vorbit despre aceasta atitudine, FaRa EXCEPTIE, TOATE au inceput sa-mi spuna despre comportamente jenante ale partenerilor lor, cum ar fi ca le cer sau le preseaza sa faca sex, sau chiar le reproseaza. Parerea mea in legatura cu asta este ca un barbat care are nevoie sa ceara sa faca sex este unul care nu o merita. Un barbat ar trebui sa fie in stare sa capteze imaginatia unei femei intr-un asemenea mod incat ea sa vrea sa faca dragoste si sa nu se mai poata abtine.

Un barbat care nu stie sa seduca o femeie, adica sa creeze o experienta placuta pentru ea prin realizarea unei conexiuni emotionale profunde, sincere, a unei increderi si a unei atractii reciproce, nu merita sa aiba parte de sex. Prin seductie, el ii ofera ei sansa de a trai alaturi de ea o experienta pe care o pot crea impreuna, nu o experienta in care ea se simte vinovata si frustrata iar el e un... cineva care nu creeaza atractie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Iar atunci cand ma refer la atractie, ma refer la genul acela de reactie pe care in mod constant si repetitiv, indiferent de mediul de comunicare un barbat o poate crea unei femei prin care ea sa-si ascuta ghearele si sa exprime un "roaarrr" sau ce aud in mod frecvent ca reactii de la femei in jurul meu cu care imi permit sa ma “joc”, un “te urasc”, spus cu pasiune, intr-o maniera care exprima (ceea ce si admit cu jumatate de gura si confirma prin actiune) “nu-mi vine sa cred ca poti sa ma pui la punct cu toate fitele pe care incerc sa le fac si sa ma cunosti ca cine sunt dincolo de ceea ce fac si sa imi placa la nebunie tot procesul si sa mai vreau, din nou, si din nou, si din nou, mai mult, si mai mult, si mai mult”.

Orice este mai putin decat asta nu e atractie, poate fi numit flirt, poate fi numit mieunat, plictiseala/disperare de o seara, dar nu atractie. Asadar, faptul ca femeile au controlul asupra sexului este un mit fals, de care fiecare femeie are nevoie sa fie demolat, pentru ca fiecare femeie vrea sa stie ca i se poate "preda" cu desavarsire unui barbat care sa stie sa o respecte si sa o tachineze in acelasi timp. Femeile isi doresc sa fie seduse de catre un barbat care stie sa o faca intr-o maniera inventiva si jucausa. Pentru ca le place sa-si piarda controlul, sa traiasca clipa, sa simta placere, fara sa-si controleze emotiile. Asta fac femeile foarte bine, toata zua. Joaca roluri sociale. Mai ales roluri programate social.

Caria dentară – ce este și cum se tratează

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri