Se spune ca femeile au nevoie de un motiv ca sa faca sex, iar barbatii de un loc. Atractia se creeaza mai intai la nivel mental. Atractia nu este o alegere, este un raspuns la CINE ESTE cineva... Atractia la nivel fizic este abia ultima faza a unui proces care porneste din imaginatie sau nu se intampla deloc. Calea catre emotiile unei femei este prin imaginatie.

O femeie asteapta sa se “predea” complet unui barbat, cu conditia ca acel barbat sa merite asta. Conditia esentiala ca el sa merite asta este sa creeze lucrurile de mai sus, sa o faca intr-o maniera constanta si la acelasi nivel. Ceea ce, trebuie sa recunoastem ca e greu.

Vorbeam cu o alta amica de-a mea care spunea ca desi avea o relatie de 5 ani de zile, isi inselase partenerul “cu relatii platonice” pierzandu-si capul dupa 4 barbati intr-un an... La sfarsit, a ajuns la concluzia ca el e barbatul viselor ei si nu a reusit sa-si dea seama de asta cat el era langa ea, pentru ca avem tendinta sa nu pretuim ce obtinem prea usor. Desigur, chiar daca relatia continua, in cateva luni exista, dupa cum chiar ea admite, riscul sa se indragosteasca din nou de altcineva, daca intervine plictiseala... Of course, el nu stie nimic de aceste mici “descoperiri” facute de ea si prin ce moduri... Un barbat care nu isi da seama si nu se asteapta ca aceste lucruri sa se intample este unul care nu stie pe ce lume traieste...

Mi-e mila de barbatul care, inchipuindu-si ca isi poate permite sa lase lucrurile intr-o relatie sa lancezeasca, se asteapta ca atunci cand chiar si pentru cateva zile se duce la tara... sau in strainatate, iubita lui va sta cuminte acasa. Poate in prima seara, in a doua seara... dar mai departe... cine stie? si nu are nici o legatura cu unul sau cu altul, are legatura cu propria incompetenta de a-si manifesta la maxim calitatea de stapan al unei relatii. Fiecare dintre noi suntem stapanii oricarei relatii in care ne implicam.

In momentul in care un barbat seduce o femeie, se pune bineineteles problema: daca ea isi doreste o relatie pe termen lung iar ea il alege pe el, in ce masura merita ea sa fie respectata pentru ca a stiut ce alege? Desigur, in masura in care stie ce vrea si stie cum sa exprime aceasta, iar el este potrivit acestor criterii. Astfel, se plaseaza responsabilitatea din terenul barbatilor care ar trebui sa "performeze" in terenul femeilor care ar trebui sa stie ce vor cu adevarat intr-o relatie, atata vreme cat primesc suficienta pasiune cat sa le innebuneasca...

Asadar... astea sunt concluziile pe care le tragem... inainte sau dupa ce facem sex?

De autorul blogului DinDragostepentruD.wordpress.com si C.J.

Articolul original se gaseste la dindragostepentrud.wordpress.com/2009/01/15/controlul-asupra-sexului-2/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri