Se spune ca femeile au nevoie de un motiv ca sa faca sex, iar barbatii de un loc. Atractia se creeaza mai intai la nivel mental. Atractia nu este o alegere, este un raspuns la CINE ESTE cineva... Atractia la nivel fizic este abia ultima faza a unui proces care porneste din imaginatie sau nu se intampla deloc. Calea catre emotiile unei femei este prin imaginatie.

Atractia se creeaza mai intai la nivel mental. Atractia nu este o alegere, este un raspuns la CINE ESTE cineva... Atractia la nivel fizic este abia ultima faza a unui proces care porneste din imaginatie sau nu se intampla deloc. Calea catre emotiile unei femei este prin imaginatie.

Ce se intampla cand oamenii se implica in relatii cu jumatati de masura? Cand nu pun suflet... Exista, desigur, frica de a nu fi ranit(a), nesiguranta de a nu fi parasit(a). Dar de fapt, in spatele acesteia, se afla teama de dragoste. Teama de implicare. Teama de a nu simti durerea. Nu atat pentru ca este neplacut, ci pentru ca majoritatea nu stiu cum sa o gestioneze si nu sunt dispusi sa depuna efortul emotional de a "ineca" teama cu dragoste. Increderea se construieste mai intai dinauntru. Cine o cauta in exterior va fi vesnic dependent de aceasta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

In momentul in care cineva se urca intr-o barca cu un picior si cu celalalt ramane afara, practic mata este pasata partenerului, care trebuie sa aiba grija ca cel care este suficient de nehotarat sa nu se ude in timp ce vaslesc. Asta se intampla si pentru ca adesea unii care intra in relatii nu stiu ce vor sau nu stiu sa exprime ce vor. Sau, mai rau, isi imagineaza ca ar fi de la sine inteles.

In asemenea situatii, evident ca fara o implicare emotionala si suficienta imaginatie care sa dea adevarata masura a calitatii pasiunii intr-un cuplu... lucrurile se cam risipesc. Oricum, orice relatie se rupe fie din cauza asteptarilor neimplinite, fie din cauza unor asocieri si stari negative care se repeta. Din momentul in care se produce aceasta cu constanta, o relatie sentimentala este deja pe drumul spre moarte.

Adevarul e ca exista si un motiv psihologic bine justificat pentru care este bine sa nu fie sex inainte de casatorie: doi parteneri care nu au maturitatea emotionala ca sa-si ia un angajament reciproc nu au nici maturitatea de a incepe o relatie care sa-i satisfaca pe deplin pe plan sexual. Din acest motiv, pretextul experientei si verificarii potrivirii paleste in fata faptului ca un barbat poate sa trezeasca suficienta pasiune intr-o femeie daca are suficient control al emotiilor si un bun flux pentru a-si exprima propriile emotii si pentru a le canaliza si pe ale femeii.

5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară Dicționar de vise: Ce înseamnă când visezi șobolani? Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității! 

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri