"Cu o floare nu se face primavara!" Noi asa credem si de aceea, dedicam acest horoscop barbatilor din vietile noastre care se vor grabi maine sa ne cumpere flori. Dar ce vor face ei poimaine si raspoimaine si in restul anului? Sa lasam “astrele” sa vorbeasca. :)

Balanta

Pentru barbatii din Zodia Balantei, astrele au un mesaj special: “Ea, e frate!” Nu mai stati pe ganduri, nu mai cantariti atat si nu mai cautati atatea defecte! Chiar nu stiti sa apreciati norocul din viata voastra?! Nu mai fiti asa de tipicari si dati-va seama ca femeia care va este acum alaturi, este cea mai potrivita, nu mai gasiti asa ceva, oricat ati cauta.

Si… mai lasati in colo apatia, e timpul sa va bucurati de viata! Esti Balanta? Deci, ce faci in seara asta? Nu o scoti in oras?

Foto: Shutterstock.com; barbat indecis, intrebari

Scorpion

Uaai! Astrele au o surpriza geniala pentru barbatii din Zodia Scorpionului. Ei reusesc in sfarsist sa descopere anatomia clitorisului. Si ce revelatie!! “Clitorisul este singurul organ uman destinat exclusiv placerii”. Apoi, datorita entuziasmului, vestea se imprastie cu usurinta printre toti reprezntantii de gen masculin, hetero. Si de aici, stelele nebunaticele, va muta in dormitor, pentru alte fel de fel deee revelatii. :)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Le venim in ajutor barbatilor Scorpion si nu numai: 10 curiozitati fascinante despre EL: Clitorisul

Sagetator

Barbatii din Zodia Sagetator pornesc in “Aventura vietii”. Oooo daaaa! Niici nu stiti ce va asteapta. Aceasta noua Aventura, extrem de inscitanta si de provocatoare se numeste: Schimbatul scutecelor si stersul bebelusului la fundulet. :) Nu, nu va speriati, acesta este trasatura definitorie a masculinitatii contemporane. Iata un alt mod prin care va puteti demonstra forta psihica si Curajul!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri