14 Februarie 2014 publicat în Entertainment 439 share-uri

E cel mai tare trend mondial! Fericirea! Oare starul american Pharell Williams s-a gandit ca o lume intreaga va dansa realmente, pe ultimul sau cantec – Happy (Fericit)?!

Videoclipul sau in care oameni diversi danseaza si canta ca sunt fericiti, intr-un ritm contagios, este acum sursa de inspiratie pentru ceea ce a devenit un trend mondial. Milioane de oameni posteaza si shareuiesc propriile versiuni ale acestui videoclip si declara ca sunt FERICITI – Happy!

Reteaua de socializare YouTube este de-a dreptul inundata de filmulete ale fericirii din intreaga lume. La doar o zi de la lansare, videoclipul realizat in Romania are sute de vizualizari si este unul dintre cele mai populare. Bucurestiul este fericit!

Top 5 clipuri “Happy”din intreaga lume

1. 'Bucharest (Romania) is Happy' (Bucurestiul este fericit)

regizor: Virgil Nicolaescu

2. Sydney (Australia) is Happy (Sydney este fericit)

3. 'Hong Kong is Happy' (Hong Kong este fericit)

4. ' Firenze (Italia) is Happy' (Fericire si la Florenta)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Stomatologia digitală - care sunt avantajele folosirii soft-urilor moderne? Editura Publisol lansează “Patru decenii în serviciul Casei Regale a României Memorii 1898-1940”, de Eugeniu Arthur Buhman Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

5. Si... fericirea ajunge pana in Cambodgia


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri