"Cu o floare nu se face primavara!" Noi asa credem si de aceea, dedicam acest horoscop barbatilor din vietile noastre care se vor grabi maine sa ne cumpere flori. Dar ce vor face ei poimaine si raspoimaine si in restul anului? Sa lasam “astrele” sa vorbeasca. :)

Rac

Veste buna pentru barbatii Raci! A sosit momentul istoric ca sensibilitatea lor, cat si dedicatia fata de familie si cei dragi, sa devina trend mondial. Visul oricarui barbat de pe Planeta, va fi acela de a devei RAC, adica BARBATUL IDEAL- cel care isi iubeste sotia sau prietena cu dedicatie, care ar face orice pentru linistea cuplului, chiar si sa spele vasele si sa duca gunoiul cu muuulta constiinciozitate!

Foto: Shutterstock.com; superman, barbat, erou

Leu

Barbatii din zodia Leu inteleg in sfarsit ca nu ei sunt centrul Universului si ca in viata mai trebuie si sa oferi, nu doar sa primesti. Barbatul Leu se trezeste intr-o dimineata dintr-un vis miraculous care i-a revelat ce minunatie de femeie are alaturi si cat de mult trebuie sa o iubeasca si sa o pretuiasca. Nimeni ca ea pe lume nu mai e si se decid in sfarsit ca aceasta femeie merita cu adevaraaat TOTUL.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Iubirea inseamna atentie, afectiune, sustinere, admiratie, respect, comunicare… ii sopteste o voce in vis, barbatului LEU.

Fecioara

“Si barbatii plang cateodata, nu-i asa?” Barbatii din Fecioara se simt in sfarsit liberi sa isi dea frau liber sentimentelor profunde!

Daca e in Fecioara, sigur iti va propune sa mergeti impreuna la un film romantic si nu se fereste sa isi sufle nasul in public. Cei din sala il aplauda frenetic! Nu este nicio rusine sa fii emotional, ba din contra, e o mare virtute ce merita a fi celebrata! Ahhh! Ce lume buna ar fi daca toti oamenii ar fi atat de profunzi si sensibili precum... un “barbat fecioara”!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri