"Cu o floare nu se face primavara!" Noi asa credem si de aceea, dedicam acest horoscop barbatilor din vietile noastre care se vor grabi maine sa ne cumpere flori. Dar ce vor face ei poimaine si raspoimaine si in restul anului? Sa lasam “astrele” sa vorbeasca. :)

Capricorn

Capricornii... Ei bine, Capricornii sunt singurii care sunt nevoiti sa sufere o maaaare dezamagire. Isi dau seama ca nu au ce cauta in business si ca locul lor este "la cratita", caci altfel vor sfarsi pe rand, in inchisoare! Afacerile inseamna negociere si fair-play, domnilor! :))

Varsator

Barbatii din Zodia Varsatorului au din nou o idee revolutionara si sunt gata sa mearga pana in panzele albe numai ca sa o vada indeplinita.

Vor sa organizeze o mare campanie pentru sustinerea femeilor in politica. Au o singura obsesie: Cat mai multe femei sefe de stat! Sunt convinsi pana in cel mai adanc fior al neuronilor ca implicarea femeilor in politica ar aduce stabilitatea de care avem nevoie in lume si echitate. CHEERS! Chiar trebuie sa bem pentru asta! :)

Foto: Shutterstock.com, cuplu, barbat, femeie

Pesti

Astrele au pus ceva la cale si pentru barbatii din Zodia Pestilor. S-au hotarit sa le zdruncine bine spiritul visator. “Haideti, mai baieti, femeia aia ideala, din capul vostru, e doar o inchipuire! Sunteti manipulati de reclame, sau ce?"

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

E timpul sa va plecati ochii la lumea inconjuratoare si sa o vedeti: Pe EA, cea care va iubeste sincer si e gata sa viseze impreuna cu voi. Doar asa lume artelor poate fi cu adevarat revolutionata, fiindca iubirea adevarata da forta creatoare. Ce bine ar fi daca barbatii pesti nu ar mai sta atata, doar cu capul in nori!

Foto homepage: Shutterstock.com, barbat, tigaie, bucatarie


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri