Elementele Feng Shui ne ajuta sa recapatam controlul asupra vietilor noastre. Insa, pentru a realiza acest lucru cu succes, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa indepartezi toata gandirea negativa si sa acorzi totala incredere invataturilor Feng Shui.

Cand realizezi chi-ul “ideal” (nu prea rapid, nu prea incet), echilibrul si armonia te vor cuprinde din nou. Exista diferite metode de a realiza chi-ul optim, si acestea difera de la o persoana la alta.

Energia nu e solida sau palpabila; este fluida si transmisibila, iar acest lucru este caracteristic pentru toate obiectele si toti oamenii. Ceva ce e Yin poate deveni mai Yang.

Atat Yin (principiul feminin) cat si Yang (principiul masculin) sunt importante. Energia Yang este esentiala pentru ca te ajuta sa ramai motivat si iti da impulsul de care ai nevoie sa duci lucrurile la capat. Insa, prea multa energie Yang iti poate dauna. Te poate face sa te simti haotic, apucat si mult prea stimulat, in asa fel incat sa nu te poti relaxa nicio clipa.

Elementele Feng Shui au puterea de a echilibra energiile Yin si Yang dintr-un spatiu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Poti sa utilizezi conceptele de Yin si Yang si cel al celor Cinci Elemente pentru a reechilibra energiile din locuinta ta, insa pentru acest lucru ai nevoie de studierea detaliata a tehnicilor Feng Shui si de o credinta puternica in esenta spiritualitatii acestei invataturi.

Sursa: Condo.ro

Citeste si alte articole pe Condo.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

6 greseli intalnite in amenajarile interioare

Casa cutie de sticla

Invata de la specialisti


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri