In cadrul tehnicilor Feng Shui, Bagua constituie o harta, o reprezentare a diferitelor aspecte ale vietii si a sectorului in care se situeaza fiecare dintre acestea in locuinta ta. Termenul Bagua este chinezesc si constituie un concept fundamental pentru Feng Shui. Bagua este o diagrama octogonala ce include cele mai importante aspecte ale vietii:

In cadrul tehnicilor Feng Shui, Bagua constituie o harta, o reprezentare a diferitelor aspecte ale vietii si a sectorului in care se situeaza fiecare dintre acestea in locuinta ta.

Termenul Bagua este chinezesc si constituie un concept fundamental pentru Feng Shui. Bagua este o diagrama octogonala ce include cele mai importante aspecte ale vietii:

1.Cariera (Nord)

2.Indulgenta, Mila (Nord-Vest)

3.Cunoasterea (Nord-Est)

4.Copiii (Vest)

5.Sanatatea (Centru)

6.Stramosii, Trecutul familiei (Est)

7.Bogatia, Prosperitatea (Sud-Est)

8.Faima (Sud)

9.Relatiile (Sud-Vest)

Harta Bagua

O harta Bagua coordoneaza un aspect al vietii tale cu un loc anume din casa. Casutele sunt dispuse precum in cazul unui compas inversat, ordinea fiind: N, NE, NV, S, SV, SE. De exemplu, casuta de sus din mijloc semnifica sectorul sudic al locuintei, iar cea din dreapta sa, se refera la zona sud-vestica. In centrul fiecarei harti (inima locuintei) se gaseste cel mai important aspect al vietii – sanatatea fizica si emotionala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Din secretele presopuncturii - atingerea vindecătoare! Apăsând punctul Yintang, localizat chiar la nivelul celui de-al Treilea Ochi, ne reactivăm suflul vieții și pacea minții Secrete de longevitate și sfaturi pentru o viață sănătoasă (și frumoasă) de la Ovidiu Bojor, părintele fitoterapiei moderne românești: ar fi bine să le urmăm măcar de acum încolo! Provoacă. Creează. Secretele unui look wow

Semnificatia celor 9 zone Bagua

1.Cariera

Zona carierei nu are legatura doar cu modul in care iti castigi existenta ci indica si drumul tau prin viata si scopul sufletului tau. Daca esti pe drumul cel bun vei fi entuziasmat si increzator in ceea ce faci. Acorda o atentie deosebita acestei zone in momentul in care ai probleme la serviciu sau daca nu te poti decide asupra urmatorului pas in cariera.

2. Relatiile

Zona relatiilor are legatura in primul rand cu relatia pe care o ai cu partenerul tau de viata si in al doilea rand cu relatiile pe care le ai cu membrii familiei, cu prietenii sau cu orice alta persoana. Daca nu esti implicat in nici o relatie sau ai probleme in casnicie, aceasta zona necesita o atentie particulara. Acest sector are legatura si cu relatia ta cu tine insuti. Daca esti impacat si multumit de tine inseamna ca si relatiile tale cu alte persoane vor reflecta cu siguranta acest lucru.

3.Familia si stramosii

Dezvăluie secretele strălucirii! Noul ritual de îngrijire a tenului Marion Cotillard, strălucitoare și fascinantă, alături de Cosmina Stratan, în Frate și soră, un film despre secrete de familie Pregătește-te de iarnă alegând echipamente de schi pentru toată familia

Zona familiei se refera la familia din care provii iar daca ai probleme cu parintii este indicat sa acorzi atentia necesara acestui spatiu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri