Elementele Feng Shui ne ajuta sa recapatam controlul asupra vietilor noastre. Insa, pentru a realiza acest lucru cu succes, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa indepartezi toata gandirea negativa si sa acorzi totala incredere invataturilor Feng Shui.

Orice obiect sau element prezent intr-un spatiu interior are o anumita energie pe care o transmite persoanelor din jur.

Feng Shui se bazeaza pe o viziune orientala prin care orice element din mediul inconjurator, indiferent daca e viu sau neinsufletit, este cuprins de miscare, producand astfel energie.

Dupa principiile Feng Shui exista o serie de instrumente prin care putem sa interceptam energia invizibila a lucrurilor neinsufletite. Elementele Feng Shui ne ajuta sa recapatam controlul asupra vietilor noastre. Insa, pentru a realiza acest lucru cu succes, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa indepartezi toata gandirea negativa si sa acorzi totala incredere invataturilor Feng Shui.

Chi, sau energia unui obiect, persoane sau loc, este foarte importanta pentru Feng Shui. In timp ce Chi este in legatura directa cu toate elementele unui spatiu, fluxul acestei energii este unic in fiecare locuinta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Cele doua categorii majore in care Chi poate fi impartit sunt: 1) Yin si Yang si 2) Cele Cinci Elemente. Feng Shui foloseste conceptele de Yin si Yang si Cele Cinci Elemente pentru reechilibrarea energiilor concurente din locuinta ta. Yin si Yang reprezinta fortele opuse. In ceea ce priveste cea de-a doua categorie, Cele Cinci Elemente Feng Shui sunt: apa, lemnul, focul, metalul si pamantul. Precum oamenii, fiecare element are propria personalitate care fie il ajuta sa “se inteleaga” cu celelalte elemente, fie sa “lupte impotriva” celorlalte elemente daca echilibrul nu este unul adecvat.

Asezarea acestor elemente poate crea doua cicluri, unul productiv si unul distrugator.

In ciclul productiv: Focul produce Pamant, care produce Metal, ce produce Apa, ce produce Lemn, ce la randul lui produce Foc, ciclul fiind unul infinit.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

In ciclul distrugator: Lemnul distruge Pamantul, ce distruge Apa, ce distruge Focul, ce distruge Metalul, ce distruge Lemnul, si astfel cicul o ia de la capat.

Fiecare element Feng Shui are proprietati unice.

Apa

Elementul Apei poate fi introdus printr-o mica fantana arteziana, un acvariu de pesti, oglinzi, obiecte transparente sau imagini acvatice. Culoarea acestui element este negrul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri