12:08, 29 August 2008 publicat în Casa-Gradina

Elementele Feng Shui ne ajuta sa recapatam controlul asupra vietilor noastre. Insa, pentru a realiza acest lucru cu succes, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa indepartezi toata gandirea negativa si sa acorzi totala incredere invataturilor Feng Shui.

Apa dintr-o fantana transmite comunicare, oportunitati profesionale si belsug, in timp ce apa din chiuveta sau din vasul de toaleta poate provoca pierderi financiare sau o sanatate precara.

Lemnul

Citeste si:
Horoscop complet pentru luna Iunie 2020: Destinul zodiilor în prima...
Horoscop complet pentru luna...

Nu mobilierul este cel ce reproduce acest element ci lemnul in forma vie, mai precis plantele si copaceii. Culoarea reprezentativa pentru acest element este verdele.

Lemnul promoveaza dezvoltarea si energiile creative.

Citeste si:
Cum, pe unde și de ce pierdem energie după ce reîncepem lucrul?
Cum, pe unde și de ce pierdem...

Metalul


Metalul este prezent sub forma unor obiecte metalice: argint, cupru, aur, bronz, statuete de metal sau sfesnice de argint, iar culorile reprezentative sunt albul si auriul.

Devreme ce elementele de metal sunt conductori sau transmitatori de energie, introducerea acestui material poate genera un spirit dezvoltat de observatie si sa transmita energii pozitive in zona in care este amplasata.

Diferitele tipuri de metale se considera a fi foarte pretioase pentru asocierea lor cu bunastarea, insa, utilizarea in exces a acestui element poate sa atraga prea multa energie si poate fi nimicitor.

Pamantul

Pamantul in sine se caracterizeaza prin rezistenta si stabilitate, iar elementele de pamant reprezinta in mod corespunzator aceste calitati, foarte necesare intr-un spatiu activ si plin de miscare.

Pamantul este reprezentat de roci, cristale, obiecte de ceramica sau de teracota si pietre de rau, culoarea reprezentativa fiind galbenul.

Focul

Focul este considerat cel mai puternic dintre toate cele cinci elemente reprezentand energia si pasiunea. Acest element poate fi introdus prin intermediul unor lumanari sau unei lampi, printr-o soba, un semineu, sau prin obiecte de culoare rosie si portocalie.

Chi-ul de ansamblu al elementelor Feng Shui poate fi armonios si unificat sau din contra, chinuit de conflicte, creand un fel de razboi. Vei afla daca chi-ul din locuinta ta sufera de conflicte, deoarece intr-o astfel de situatie te vei simti nelinistit, nesatisfacut, molesit, depresiv, nervos, ingrijorat, trist, egoist, gelos, speriat sau gol.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri