Trateaza oboseala cronica cu ajutorul tatamentelor naturiste preparate in casa!

In aceasta perioada in care caldura excesiva ne ofera foarte multe neplaceri si un dezechilibru extrem al organismului, odihna este singurul lucru care ne poate face sa ne mentinem in parametrii optimi.

Pe langa activitatile zilnice pe acre le avem de indeplinit, pe langa job si alergatura cotidiana, oboseala este accentuate de temperaturile scapate de sub control, asa ca trebuie sa avem grija de noi si sa incercam sa prevenim anumite afectiuni.

Cateva tratamente naturale impotriva oboselii cred ca sunt cea mai buna alegere in aceasta perioada.

Pe langa rapiditatea cu care putem apela la ele, un alt beneficiu important este costul foarte mic pe care il facem.

foto: femeie obosita, shutterstock

Iata cateva dintre cele mai eficiente tratamente naturiste impotriva oboselii cronice.

Baie relaxanta

O baie este cel mai placut mod de a scapa de oboseala, stres si tensiune interioara acumulata in decursul unei zile sau a unei saptamani.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante Roșu în gât: Ce afecțiuni poate indica? 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Singurul lucru pe care trebui sa il faci este sa ajungi acasa, sa lasi apa sa curga in cada pana ajunge la jumatate, sa adaugi cateva picaturi de ulei de vanilie, ulei de bergamota, ulei de levantica si un pahar de lapte.

Toate aceste ingrediente lupta cu oboseala acumulata si iti permit sa te destresezi si sa te relaxezi dupa o zi grea si agitata.

Partea cea mai buna este ca poti sta acolo oricat vrei si oricat ai nevoie pentru ca linistea interioara sa se reechilibreze.

Un pahar de vin

Vinul alb este un nemaipomenit remediu pentru somn. Problemele somnului pot fi atat cauza cat si efectul stresului si a oboselii, lucru ce trebuie indepartat cat mai rapid pentru ca organismul sa nu sufere schimbari majore si dezechilibre de nereparat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri